filippa

29 februari - Frukost!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Är hur trött som helst! Och hungrig.. så jag ska ta och gå ner och hitta någonting att käka :P

Idag, så ska jag hem till Sam igen och plugga. Vi har rätt så mycket läxor som vi måste göra. Som ni kankse märker ;) Vet inte om det händer någonting mer idag men jag skulle inte tro det.
Så ska gå ner och käka lite frukost nu, fixa mig och min väska och sedan så drar jag :)

Ni får ett litet ''schema'' om jag nu inte skulle hinna blogga.

Onsdag: Hem till Sam och plugga.
Torsdag: Stan & Bio med Sam och fira våra födelsedagar.
Fredag: Fixa lite inför helgen, vara med sam och ha en hemmakväll.
Lördag: Åka till stan och träffa Jossan. Antar att jag pluggar med sam någon gång också.
Söndag. Min födelsedag!

godnatt

Kategori: Allmänt

Jag är döds trött så det blir inget långt inlägg. Har väl inte så mycket att säga egentligen. Har varit hemma hos Sam i stort sätt hela dagen. Vi pluggade en massa och tog det lugnt också :)
Men nu måste jag sova! :P

Åker hem till Sam :)

Kategori: Allmänt

Runda med hunden

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Har inte så mycket att säga just nu. Har sjukt ont i huvudet. Så jag ska ta på mig lite kläder och ta en runda med hunden :P

Den bästa dagen på länge.

Kategori: Allmänt

Go kväll! ;) Måste bara påpeka att jag har haft en helt super bra dag idag! :) Allt är väl Challes förtjänst! Har saknat den glädjen från henne, så challe. Vi får träffas oftare! :D Vi var ju som sagt i nacka, köpte födelsedags present till Sam. Vilket tog en lång tid men vafan, de vare värt! Hoppas han blir glad bara :) Sen så köpte Challe lite saker till sig också :) Vi käkade lunch också vilket var grymt gott!
Och efter nacka så rörde jag mig mot Sam för att plugga. Det blev inte så mycket pluggande alls idag. Båda var trötta och sega, så ja.. :P

Har iallafall kommit hem nu. Har bytt om till pygamas, mysigt! :) Så ska ta och borsta tänderna nu och sedan så blir det nog läggdags :)
Så godnatt!

Tar en promenad med vovven till Farmor! :)

Kategori: Allmänt

Sotaren var riktigt snabb! :O Han inte ens äta klart min frukost innan hon gick. Eller så var det jag som var riktigt seg på att äta idag ;) Har iallafall fixat klart mig. Så nu ska jag bara packa ner allting jag behöver i min väska och sedan ringa pappa och pojkvän och säga att jag drar :)
Så ska jag och min underbara vovve vandra upp till farmor så får han stanna där så han inte är själv idag :) Möter också Challe där i närheten så drar vi till nacka :)
Hörs senare!


Jag och vovven för ca 5 minuter sedan

Tidsfördriv.

Kategori: Allmänt

vänskap-

vad heter din bästavän?- Frida svenzon och Josefin Johansson
vem var du senast med?- Rebecca på gymmet.
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Sam
har du förlorat en vän under 2011?- Det har jag säkert men kommer inte ihåg någon nu ;)
är du med någon just nu, isf vem?- Vovven
vad hette din första kompis utanför släkten?- ööh, det var nog min barndomsvän jag lärde känna när vi var 2 :)
vem snackade du senast i tfn med?- Pappa
vem utav fick du senast sms av?- Charlotte

 


kärlek-

 

är du kär?- Ja det är jag
vad heter han isf?- Sam Zarei
har du kille?- Ja världens bästa!
Vad hater han i så fall? - Sam
vad hette din första kille?- Den första riktiga, Sam
hur många gånger har du varit riktigt kär?- 1 gång.
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- nej aldrig
älskar du någon just nu?- Mina närmsta vänner, familj  & min pojkvän 
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- nej
har du kramat någon?- Ja
har du pussat någon?- Ja
har du hållt någon i handen?- Ja
har du hånglat med någon?- haha vilken fråga
har du strulat med någon?- Ja, men är inte det samma sak som att hångla? ;)
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- Ja

 

mobil-

vem ringde du senast?- Pappa
vem ringde dig senast?- Pappa
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- aah de göre :) <3 Från C
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- Challe ''grymt :) <3''
vad har du för mobil?- Samsung galaxy gio
vilken färg?- Svart
hur många kontakter har du?- 400 någonting, haha

 

familjen-

hur många är ni i din familj?- 4
vad heter dina syskon?- Martina och Jonas
har du en storasyster?- Ja Martina
har du en lillasyster?- Nej
har du en storebror?- Ja jonas
har du en lillebror?- Nej
har du en tvilling?- Nej :)
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- minst

 

annat-

vad ska du göra imorgon?- Imorgon ska jag träna med rebecca och träffa Sam
vad har du på dig just nu?- Jeans och en glittrig tröja
har du kul just nu?- Ja för det här testet är ju skit kul ? -.-
vad ska du göra nu?- Ta en till kopp te och  fixa mig

Frukost!

Kategori: Allmänt

Sotarn

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Gick upp 08.30 idag och duschade eftersom att sotaren skulle komma hit. Och tur var så kom hon precis när jag hade fått på mig kläderna efter duschen så nu är hon här och sotar. Vet inte riktigt hur lång tid det tar men det ska väl inte ta så jätte lång tid :)

Idag runt 13.00 (om inte tidigare) så åker jag och Challe till Nacka. Jag ska köpa en födelsedags present till Sam :) Lite sent kanske men bättre sent än aldrig? :) Och Challe ska köpa någonting, sen blir det väl bara en lunch med henne :)
Efter nacka så åker jag hem till Sam och pluggar, vi tar väl det förhoppningsvis lugnt också :)
Men nu ska jag dra mig in i köket och göra en stor frukost :)

26 Februari

Kategori: Allmänt

Hej där! Har inte bloggat på ett tag, sen i fredags (?) :P Åkte hem till Sam efter skolan då och kom hem sent så var sjukt trött. Somnade nästan direkt när jag kom hem :)

Igår så hade jag en skön hemma dag med min familj. Riktigt skönt var det faktiskt. Umgicks lite med pappa också vilket var väldigt roligt! :)

Idag så tog jag det också ganska lugnt. Men runt 15.20 så mötte jag Rebecca på gymmet så tränade vi ett tag. Sen så åkte vi till Rusta och köpte en ansiktsmask medans hon köpte någon smoothie som jag brukar dricka nu efter operationen :) Annars har det inte hänt så mycket idag.

Ska ta och sova nu. Är riktigt trött! Nu har vi ju lov i en vecka också. Vilket jag verkligen behöver känner jag! 4 dagar i skolan var riktigt ansträngande nu efter operationen. Så jag ska passa på att vila riktigt ordenkligt nu! :) Men imorgon kommer det hit någon sotare, som ska sota. Och självklart så är ju jag den som är hemma själv eftersom att det är måndag imorgon och mamma och pappa ska till jobbet. Så jag måste gå upp tidigt och vänta på att sotaren ska komma imorgon någon gång mellan 09.00 - 12.00. Riktigt kul. Nej men nu blir det läggdags! Godnatt! :)


Sommaren 2010 i finland med Sam

Havregryns gröt! :D

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Har världens huvud värk! Vet inte riktigt vad det beror på..
Jag har iallafall gjort mig i ordning för skolan. Ska bara fixa min väska och gå ner och äta havregryns gröt till frukost med mamma :) Sen blir det av att åka till slussen och möta Josefin och sedan till bandhagen för att ha idrott. Om jag nu ens ska vara med det vet jag inte. Efter skolan så åker jag iallafall hem till Sam och pluggar. Någonting annat blir det väl också skulle jag kunna tro.

Men nu måste jag springa ner och äta innan jag drar! :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

La mig nyss i sängen, hade tänkt att rita av mig lite. Men eftersom att jag börjar 08.10. Måste gå upp 05.30 och åka hemifrån 07.00 så föredrar jag nog att gå och lägga mig istället och få i mig lite sömn. Det behövs verkligen efter att man varit i skolan hela veckan när man egentligen kanske borde ligga hemma i sängen och sova :) Men nu blir det läggdags! :) godnatt!

Saknar Afrika.

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen, har tagit mig ett bad och käkar middag :) Har också suttit och försökt skriva en novell, vilket inte är min grej alls. Men jag antar att man bara får få det dära flytet ;) Jag ska iallafall ta en paus från novellen nu och sy ett par leggings :P


Ni får en bild på några elefanter som jag tog kort på i afrika! :)

Åker hem till mina päron :)

Kategori: Allmänt

Pluggar med Sam!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Sam och pluggar med honom. Känns riktigt bra att försöka ta tag i saker (läxor) när man är ledig nästa vecka och inte har några läxor :)
Har iallafall varit i skolan idag. Snabbt gick det eftersom att vi bara hade två lektioner! :) Har jobbat lite på en novell och nu så ska jag jobba livsmedel! :)


En gammal bild på mig och Sam från 2009

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Alarmen går och går, jag blir helt galen! :O Jag har iallafall varit uppe och käkat frukost och tagit mig en dusch. Ska bara sminka mig nu och sedan börja röra mig mot skolan. Försöker få upp en trött Sam men det är ju nästan helt omöjligt :( Får dra han i tårna snart, haha :P Har ingen jobbig dag i skolan idag. Så åker hem efter skolan och sedan blir det till att åka hem hit till Sam igen för att plugga med honom. Börjar få lite brottom så ska sminka mig nu. Hörs sen :)


En bild från landet för länge sen.

Firar 1 år med världens finaste pojke! :)

Kategori: Allmänt

Ligger i sams säng just nu och kollar på något tv program. Vi har käkat middag, tacos vilket var as gott! :) Nu är han är uppe och poppar en massa pop corn till oss :) Så snart blir det bara film och en massor med mys! :) Det kan nog inte bli en bättre 1 års dag med världens finaste pojkvän! :)

Mat

Kategori: Allmänt

Är typ riktigt glad idag :) Slapp göra två prov i skolan eftersom att jag opererades för två veckor sedan. Men ska ju självklart göra det veckan efter lovet! Kom hem för en liten stund sen. Ska försöka fixa någonting att äta för jag är otroligt hungrig :P sen blir det väl bara till att packa väskan för ikväll sover jag hemma hos Sam :D Får se vad kvällen bjuder på men någonting bra lär det bli iallafall :)

22 / 2 - 2011 ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Känner att det kommer bli en grym dag i dag. Ska ju till skolan snart. Och sen har ju jag och Sam varit tillsammans i ett år idag! :) Grymt hur fort tiden går :P Så jag vet inte riktigt om jag ska sova hos honom inatt eller hur vi gör. Men någonting blir det väl iallafall..

Men dagen brukar ju slå runt på skolan så det lär väl bli en bra/dålig dag ändå :) Ska springa ner nu och sminka mig och klä på mig. Sen blir det till att fixa väskan och sen blir det till att åka till slussen och möta Jossan :)


En bild som jag ritade för flera år sen och sen redigerade Sam den :)

Godnatt! :)

Kategori: Allmänt

Till syster

Kategori: Allmänt

Det här inlägget är mest riktat till min syster efter som att du undrade vad jag önskar mig i födelsedags present. Så här är lite som jag menade :)


Chinos

Klänning

Blus. Både i vit och blå



Tröja

Tröjan

Bikini.

Typ de här kläderna önskar jag mig :) Allt är från H&M.
Sen smycken och smink typ :)

Today we have been together for 364 days, tomorrow is 365 ♥

Kategori: Allmänt

semmel dagen! :)

Kategori: Allmänt

Idag var det första dagen efter operationen som jag var i skolan. Och vet ni hur skönt det var? :) Att komma tillbaka till det vanliga. Var hos tandläkaren imorse, tyvär. Men han tog bort alla gummisnoddar förutom en som inte är det minsta jobbig. Så nu kan jag förhoppningsvis käka vanlig mat och inte flytande :)

Drog iallafall hem till Sam efter skolan en liten stund, sen fick jag sjuts hem av han och hans pappa. Har inte gjort någonting efter det att jag kom hem. Ska sova om en liten stund, ska ju upp 05.30 imorgon. Så ska kolla runt lite på datan så länge :)

20 februari - Duschen

Kategori: Allmänt

Sorry för att jag inte har uppdaterat er någonting. Har haft lite saker att ta i med. Men i lördags så fyllde min prins år. Träffade inte han eftersom att han hade så otroligt mycket att göra. Men låg i sängen i stort sätt hela dagen och kollade på en massa filmer. Kändes som en sån dag och det var riktigt skönt :)

Igår (söndag) så fick jag mig ett litet ryck.. Åkte hem till Sam och umgicks med honom. Vi snackade en nedrans massa och kollade på tv. På kvällen när jag kom hem så pluggade jag eller åtminstone försökte plugga lite :P

Idag så är det måndag, skulle gått till skolan idag om det inte vore så att vi har studiedag idag. Så skola blir det imorgon istället! Ska bli enormt roligt att träffa alla igen och inte behöva ligga i sängen hela dagarna. Så idag så ska jag till huddinge sjukhus och kolla hur allting ser ut. Och efter det så antar jag att jag ska hem till Sam och plugga en massa.

Nu äre duschen som väntar! :)

Jag saknar min bästavän.

Kategori: Allmänt

Jag vaknade faktiskt ovanligt tidigt för att gå och lägga mig klockan 5 imorse och somnade inte förens efter halv sex. Känner hur huvudet bara dunkar, jag antar att jag borde försöka gå och lägga mig i tid så jag är vaken tidigt sen. Jag menar, jag ska ju till skolan på tisdag. Och jag går och lägger mig klockan fem på morgonen? ;) Ska iallafall ta medicin nu och sen försöka sova igen :P

04.56

Kategori: Allmänt

Oj då :O Det här blev mycket senare än jag trodde! Antar att man sover länge imorgon då, suck! :( Godnatt

Har ont i tungan..

Kategori: Allmänt

Som man alltid lyckas få av den där nedrans ''medicinen'' som man måste ta för att hålla stygnen i munnen rent..
Det känns precis som när man dricker riktigt varm nypon soppa och bränner tungan, ni vet? :P

Skit samma.. Världens finaste pojkvän har varit här! Men tiden gick så fort :( Han fick röda rosor och choklad som jag berättade tidigare att han skulle få. Sen åt vi självklart kärleksmums och choklad tårta, mycket choklad haha :) Tog en sväng med vovven också så mötte vi Oscar en snabbis. Annars så låg vi i sängen och snackade en nedra massa. Och det var riktigt skönt! :) Vi kollade också runt lite på halsband till oss. Som vi tänkt köpa eftersom att vi har 1 år nästa vecka. Tiden går så grymt fort! :O Men vi hittade iallafall två och ska kolla vidare imorgon om vad vi kan hitta för någonting, vi vill ju inte ha någonting som alla andra har..

Han drog iallafall hem för en timma sen. Så nu ligger jag i sängen och ska ta och kolla på film :)
Uppdaterar senare om jag orkar :)

Myspys med kissen framför brasan

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i matrummet framför brasan med kissen. Riktigt mysigt faktiskt! :)
Nu har jag iallafall bakat en choklad tårta och kärleksmums till min älskling. Har köpt choklad och rosor till honom också! :) Han tar bussen hit om en halv timma och jag blev precis klar med kärleksmumsen. Har haft full rulle hela dagen. Så nu ska jag gå upp på rummet och fixa det sista. Och tända en massor med ljus! :D



Bakat choklad tårta

Kategori: Allmänt

Nu har jag stått i köken och bakat en Choklad tårta till min älskling. Den står i ugnen nu, och den ska vara där i 45 minuter till :) Då undrar ni säkert vad det är för tårta som ska stå i ugnen i 45 minuter? haha :) Vet inte riktigt vad det är för någon. Men den är ruskigt god iallafall! :D

Ska ta och kolla lite på Jersey Shore nu. Medans jag väntar på pappa, och när han kommer hem så blir det dags att baka kärleksmums till Sam också, och tycka ut hjärtan :) Såg det på en annan blogg igår och där det stod recept. Så tänkte pröva :)


en gammal bild på mig från 8an eller 9an

Trött Tjej...

Kategori: Allmänt

Som vanligt då. Vet inte riktigt vad det är som gör mig så slö. Om det är efter operationen det blivit så eller vad det nu är. Jag har iallafall ätit frukost och tagit mig en dusch. Så nu är det dags att börja fixa tills ikväll. Vet inte om det blir så mycket bloggning. Troligtvis inte, men hinner jag så skriver jag :)
Ha en grym fredag! :D


Jag och min Sam, sommaren 2010.

Jersey shore

Kategori: Allmänt

Då har man legat i soffan och kollat på tv :) Inte för att jag inte vet vad jag kollade på men det fanns faktiskt något intressant. Tog ett bad också vilket var väldigt skönt efter dagens slit! :) Nu ska jag kolla på Jersey shore och sen blir det läggdags. Har ju en hel del att göra imorgon. Så säger godnatt för ikväll :)

Förberett..

Kategori: Allmänt

Nu har jag förberett så mycket det bara går tills imorgon! :) För er som undrar vad jag förberett till så fyller världens finaste pojkvän år på lördag. Så imorgon kommer han hit och det blir bara en massa nice! :) Skriver inte vad OM han nu skulle råka läsa det här. Men vad får ni antagligen reda på efteråt :) Jag blev så otroligt glad, för att jag tror att det här kommer att bli riktigt bra. Och att han blir glad såklart! :)
Men nu är det dags för mig att dammtorka och skura golvet. Vilket jag alltid måste göra när jag städar för annars känns det som att det inte är städat ordenkligt :(

Ny städat rum! :D

Kategori: Allmänt

Hej där! :) Det har inte blivit någon bloggning idag förän nu. Har haft lite saker att göra. Älsklingen skulle komma hit när han slutade och plugga. Men tyvär så var han tvungen att åka hem. Så han kom hit och hämtade sina läxor och pratade lite med mig och sedan så åkte han hem. Jag har hunnit städa mitt rum :) Eftersom att imorgon är det viktigt att det är städat. Så ska bara skura golvet senare ikväll! Mamma och Sams mamma var på någon messa för några veckor sen. Och mamma köpte massor med ljus. Ska försöka få henne att ge mig ett som jag kan ha i mitt rum. Det är tydligen något speciellt med dom :) Så jag har tändt en massa ljus i mitt nystädade rum så att jag ska få upp värmen lite :) Ni vet, bo i ett hus som är över 180 år gammalt.. Det är inte så mycket värme i dom ;) Men ska ta det lite lugnt nu med en film efter allt slit. Sen får vi se vad det är som händer ikväll! :D

Godnatt

Kategori: Allmänt

Kollat lite på film ett tag. Så nu är det dags att sova. Är riktigt trött. Så säger godnatt :)

Medicin och film!

Kategori: Allmänt

Älsklingen kom över. Vi, eller rättaresagt jag käkade pasta som bara den. Var vrålhungrig när han kom och är så otroligt trött på soppa! Så han fick vofflor! :) sen började vi plugga. Stolt över honom för han pluggade riktigt bra! :) Följde med honom till bussen och har  pluggat lite svenska när jag kom hem. Ska fira Sam på fredag här hos mig eftersom att han fyller år på lördag. Så jag ska lägga mig i sängen nu och planera lite överasning :) Eftersom att han inte har en aning om vad som kommer hända på fredag ;) Ska ta min medicin nu också och sen blir det One tree hill! :)


(ursäkta att jag slänger upp bilder som redan har varit uppe en gång tidigare, Men är ju som sagt inne på min nya dator där jag inte har några bilder! )

Snööö

Kategori: Allmänt

Älsklingen kommer hit om ungefär 1 och en halv timma (?) :)
Så innan han kommer så ska jag ta och städa rummet, för det är riktigt stökigt just nu. Så måste jag ju ta mig ett bad också.. Och nu kom lill vovven och vill ut. Så jag får väl släppa ut han i trädgården. Orkar inte gå ut i det här snöiga vädret med lite feber. Så han får gå ut och gå med sig själv, haha :)
Uppdaterar er senare!

Glass!

Kategori: Allmänt

Har legat och sovit i några timmar nu. Vilket var väldigt skönt! :) Ska ta och sätta på tv'n, ta en stor skål med glass och slänga mig i soffan :D

15.de Februari

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår. Men jag hade en otroligt bra alla ♥ dag. Älsklingen kom hit och så gjorde vi grymt mycket vofflor, med chockladsås, hallon sylt och glass! Riktigt gott och mysigt var det! :D Och när han väl hade dragit hem så pratade jag med Josefin på skype i över en timma. Och sen blev det film som jag då somnade till.

Josefin ringde mig också för någon timma sen och väckte mig. Så snackade vi lite, saknar skolan otroligt mycket! Speciellt när man hör att hon är i skolan och sen hör man alla andra i bakrunden. Vill tillbaka till skolan nu. Det låter sjukt jag vet, vem saknar skolan liksom? Men aah.. just nu är jag hälldre där en hemma ;)
Efter jag pratade med henne så gick jag iallafall ner och hämtade frukost och värktabletter. Men är supertrött fortfarande så jag ska ta och sova ett tag. Så får vi se vad som händer sen :)


Alla Hjärtans Dag ♥

Kategori: Allmänt

Inatt har jag inte sovit någonting. Hade så fruktansvärt ont så jag visste inte vad jag skulle göra. Gick upp vid nio och tog värktabletter så jag kunde få sova lite iallafall. Och det fick jag! Har fortfarande ont men det är verkligen inte som inatt. Iallafall, idag är det alla hjärtans dag! :) Och den firas så klart med älsklingen och en massa vofflor! Så jag ska gå ner och äta lite frukost/lunch nu och kolla så vi har allting som vi behöver. Annars måste jag gå och handla liksom ;) och det vill jag ju inte, annars så ska jag ta en dusch och röja undan lite i rummet innan han kommer. Det blir stökigt fort när man är sjukling ;)

Dejta kudden

Kategori: Allmänt

Smärta

Kategori: Allmänt

Det blev huddinge sjukhus iallafall. Snälla farmor körde mig dit, hon bjöd på cola och glass också! Riktigt snällt :) Men nu lite efter så känner jag att jag inte hade velat åka dit egentligen. För det första så var dom över en halv timma sena. Mina värktabletter hade precis slutat värka och så börjar tandläkaren eller vad han nu va sätta i gummisnoddar i munnen på mig. Och tror ni inte att han satte in fyra st? Så nu kan jag knappt öppna munnen. Får bara in ett sugerör. Sen blev de lite problem när han höll på, så det började blöda ganska så mycket i stygnen. Och det var lite lite det blödde heller..
Så nu sitter jag här, har skit ont på grund av det förbannade gummisnoddarna och kan varken prata eller öppna munnen. Men aja, ska inte klaga, (vilket jag kommer göra ändå) jag har ju gått igenom det värsta nu så det kan ju inte bli sämre :) Ska ta ett bad nu, sedan hoppa ner i sängen och se på film :)

Vill ha sommar!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Vaknade 12.30 idag. Riktigt skönt var det! :) Fast vaknade ju 09.30 av att värktabletterna hade slutat värka så var tvungen att gå ner och äta frukost, ta tabletterna och sedan så gick jag upp till sängen och somnade igen. Skulle egentligen varit på väg till huddinge nu för att jag hade tid där 13.45. För att dom skulle kolla hur allting ser ut nu efter operationen. Men hon jag skulle till är sjuk, så fick en tid 15.30 istället :P Och självklart så har pappa möte 16.00 så kan inte åka till huddinge och fixa det där. Hur blir det nu då liksom? Måste ju dit :P  Men så antar jag att det blir nog bara en massor med plugg. Har inte pluggat någonting nu när jag varit borta från skolan. Har bara inte orkat så jag får väl försöka med det idag :P Egentligen så skulle Sam ha kommit hit idag men han måste hem efter skolan och plugga. Så jag får väl ha en liten Filippa dag idag och göra det jag känner för. Men plugga är ett måste! Måste röra mig neråt nu och göra lite lunch. Antar att det blir hallon kräm eller äppelmos som vanligt. Men jag vill ju ha någonting att sätta tänderna i ;) Har ju ändå gått ner 3 KG på en vecka. Vill ju inte rasa ner i vikt liksom. Men nu, LUNCH! :D

Tack för idag finaste! ♥

Kategori: Allmänt

Hallå där! Hur har eran söndag varit ? :)
Min söndag har iallafall varit grymt bra! Tog det lugnt på dagen och 16.45 kom älsklingen hit. Och jag mår grymt mycket bättre idag än vad jag gjort alla andra dagar. Jag orkar liksom göra mer. Har varit på bättre ''prat humör'', följde med Sam till bussen och väntade på den med honom i kylan, gått upp och ner för trapporna och hämtade en massa glass och mat.. Vet inte om det var för att han kom hit och gav mig en massor med kärlek och glädje eller om det var någonting annat. Vad tror ni ? :) Vi låg iallafall i sängen under en varm filt och mös samtidigt som vi kollade på en bra film :) Annars så låg vi bara och pratade om en massa och han hjälpte mig med datan också :)
Han drog hem för ungefär en timma sen. Så nu ska jag gå ner med all disk, äta någonting litet så att jag kan ta mina mediciner och sedan ska jag hoppa ner i sängen och kolla på twilight :)

Städa när man är ''ny opererad'' och typ sjuk. Toppen!

Kategori: Allmänt

Hallå där! :) Känner inte att det är sån mening med att blogga när jag nu ändå ligger i sängen hela dagarna och kollar på film. Så det blir nog lite mindre av det :P Jag ska iallafall försöka plocka undan lite i rummet nu och vädra. Älsklingen kommer hit om typ två timmar och hatar när det är stökigt när folk ska vara i mitt rum. Så ska försöka fixa lite här nu och så. Sen blir det film med Sam och ska försöka göra lite läxor också :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Har sovit ganska bra inatt. Om man bortser från när mamma och pappa kommit in och kollat hur det är med en. Har ätit frukost och tagit min medicin. Väntar bara på att den ska börja värka. Idag blir jag nog säng liggande hela dagen. Om inte Sam kommer hit då såklart. Ska gå ner nu och fixa lite och sedan blir det nog film i sängen och vila en massor. Uppdaterar er senare :)


Saknar dig bästa vän

Fick i mig riktig mat trotts allt! :D

Kategori: Allmänt

Har ätit middag med mamma och pappa :) Och jag fick faktiskt i mig mat! Inte något flytande utan lax och pasta och en massor med grönsaker, det tog lite tid men gott var det! :) Sen låg jag där nere i soffan också och kollade på the voice sverige med dom. Pratade också med Sam i telefon ganska länge, vilket behövdes eftersom att han inte han komma hit idag. Men snart får jag väl dra ner igen och käka någonting så att jag kan ta min medicin efter det. Känns som att ansiktet ska sprängas när alvedon och värktabletter har slutat att värka. Så jag antar att det blir läggdags efter det, är ju trotts allt ganska trött ;) Så säger godnatt redan nu :)

Flipped :)

Kategori: Allmänt

Hoppat ner i sängen med en massa täcken och kuddar. Nu blir det Flipped på DVD också :)

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Har inte haft världens bästa dag idag. Och jag har inte heller varit på bra humör som genast gör att saken blir värre. Och den här dagen visste vi att den skulle komma. Att just den här dagen kunde jag vara mer ledsen än alla andra dagar efter operationen. Och det visade sig också. Vet inte om Sam kommer hit som det var tänkt. Men annars så blir det nog film i sängen för mig själv och bara ta det lugnt. Det låter också som en ganska bra idé!

!

Kategori: Allmänt

Ärligt, det har bara gått tre dagar sen operationen och jag har redan tröttnat. Trött på alla som skriver till mig och jävlas om hur hungriga dom är på Pizza, Donken eller Tacos. Eller att dom sitter och käkar en massa godis. Eller också dom som sitter och jävlas och säger hur jag ser ut. Visst, jag bryr mig inte om folk som träffat mig när jag ser ut så här och säger att jag är söt och liknar något djur. Men har man inget positivt att säga om mig eller min operation så kan man lika gärna hålla käften stängd.  Säg hur hungriga ni är till människor som verkligen kan äta. Men jag får bara i mig yoggi, fil, soppa och knappt risifrutti. Jag kan knappt prata eller öppna munnen, och det räcker med att kolla sig i spegeln och se hur ansiktet har svullnat och må tillräckligt dåligt över det. Tänk på andras situation istället för att tänka på sig själv.

Vila!

Kategori: Allmänt

Har legat i sängen nu med syrran och kollat på film. Mysigt var de :) Men självklart så blev jag riktigt trött igen.. Så jag ska väl försöka få i mig lite skönhets sömn. Älsklingen kommer hit ikväll och kollar på lite film med mig. Så då vill jag ju inte vara helt slut :) Nu kom favorit hunden hit också och ska sova med mig. Gullig han är som ser att jag inte är normal eller vad man ska säga. Han kommer hit hela tiden och lägger sig brevid mig. Vilket han inte brukar. :) Men men.. godnatt sålänge :)

Vil

Kronjuvelerna

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Ligger här i sängen och försöker trycka i mig lite yoggi så jag kan ta mina mediciner efter det. Kollar också på Kronjuvelerna så ska kolla klart på det :)

Känner mig inte som den vanliga Filippa jag brukar vara.

Kategori: Allmänt

Har varit ute med martina och hyrt 3 filmer och köpt 10 filmer. Passar ju bra eftersom att jag kommer ligga i sängen en ganska lång tid :) Älsklingen kom också förbi och hälsade på mig. Gullig är han! :) Och sen har jag ätit middag med familjen och sen kollade vi lite på film. Men blev så otroligt trött nu efter operationen så jag har tagit min medicin och ska smörja in läpparna nu och sedan blir det läggdags. Så godnatt! :)

operation

Kategori: Allmänt

Då hade jag tänkt skriva lite om min operation som många frågar om..
Började med att klockan 06.30 åkte vi till huddinge sjukhus. Vi åkte direkt till avdelningen B82 där jag fick mitt rum. Och jag hade ett eget rum så mamma kunde också sova i en sån där obekväm sjukhus säng.

Runt 09.00 tiden satte dom igång med att ta blodprov och satte in en nål i armen där jag skulle få dropp.

Ca 11.40
var det dags att lägga sig i sängen och åka ner till operations salen. Kom ihåg att det var riktigt mycket människor där och att jag fick flytta mig från sängen till operations bordet. Där tog dom blodprov. Satte på små metal plattor på kroppen för att mäta hjärta och lungor. Sedan kommer jag ihåg att en av narkos läkarna sa ''dröm om något roligt nu '' och sedan så minns jag ingenting.

Tror det var 15.40 då jag vaknade i operations salen och bad mig byta säng. Flög över till sjukhus sängen och sen minns jag ingenting förns jag kommit upp till uppvakningsavdeliningen där dom sa att dom ringt min mamma och sagt att jag har vaknat. Jag var riktigt groggi då så nu minns jag inte vad som hände på uppvakningsavdelningen. Även om jag gjorde det då. Märkte att jag hade en andnings slang från näsan ner till halsen. Och den var tjock och den skavde som bara den. Somnade några gånger eftersom att jag inte var helt vaken.

Vid 20.00 tiden var det dags att åka från uppvakningsavdelningen till Avdelningen B82 där jag spydde upp allt gammalt blod som fanns i magen under operationen och sen så gav dom mig en massa dropp.

Så nu är jag hemma och ser ut ungefär såhär! :)

Hemma efter operation!

Kategori: Allmänt

Hej där! Nu har jag kommit hem från sjukhuset. Vilket är väldigt skönt :D Sitter vid min nya dator också som jag fick av mamma och pappa för att jag var så duktig vid operationen. Så senare ikväll slänger jag in ett långt inlägg om hur allting var på sjukhuset och så :) Ska kolla runt lite på datan och se vad jag kan hitta. Hörs senare! :)


Min otroligt gulliga hund som blev hur glad som helst över att jag är hemma! :D

Operation

Kategori: Allmänt

Godmorgon, Är hur trött som helst och vill bara ligga kvar och sova :(
Jag har duschat nu iallafall. Något mer kan jag väl inte göra eftersom att jag varken får äta eller dricka. Och magen vill bara ha mat! Ska fixa väskan nu. Sen blir det sjukhuset. Uppdaterar er senast på fredag! :)


Fasta.

Kategori: Allmänt

Fasta är ingenting för mig! Speciellt inte när jag är hungrig i stort sätt hela tiden. Men nu har jag börjat iallafall! Känns väl sådär att allting är imorgon. Men är iallafall hyftat lugn! :) Vilket är väldigt skönt. Ska upp 05.30 imorgon så måste verkligen sova nu. Är hur trött som helst! :) Så uppdaterar jag inte imorgon bitti så blir det när jag kommer hem från operationen. Troligtvis på fredag :)
Godnatt!


You make me strong ♥

Kategori: Allmänt

Film :)

Kategori: Allmänt

Hallå där, var på sjukhuset idag. Och det var hemskt! :( Eller egentligen inte.. Men att få den där känslan ''imorgon ska jag operera mig'' var hemsk. Annars gick väl allting hyfsat bra. Var i skolan sen iallafall. Skönt med den sista skoldagen för mig på ett ganska bra tag! Tänk er att bara ligga i sängen och kolla på film och sova hur länge man vill när det är en massa människor runt en som håller på och pysslar om en hela tiden :D Har faktiskt inte tänkt så negativt på allting längre. Tänker bara att allt kommer gå bra och att det kommer gå fort :) Så jag antar att det är ganska så bra ;) Tog iallafall med mig några franska frukostbröd, kringlor och semlor hem som jag gjorde idag med en annan i min grupp. Och mamma och pappa blev enormt glada! Känns ju bra att komma hem och göra försäldrarna glada någon gång :) Och efter skolan så drog jag hem till Sam och umgicks med honom så mycket det bara gick. Är iallafall hemma nu. Ska ta det riktigt lugnt ikväll och frossa i mig en massor med mat eftersom att jag ska fasta sen. Nu blir det film i sängen och sedan middag! :)


Nervös.. Så man mår illa.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Känner att jag borde lära mig att gå och lägga mig tidigt när det är skola. Jag är en morgonpigg människa och behöver inte sova många timmar alls för att orka gå upp. Men nu känner jag att det börjar ta på kroppen, så ikväll ska jag lägga mig tidigt! :) Även om det är den här natten som jag verkligen inte kommer sova någonting. Får slita ut mig lite i skolan så jag kommer hem sen och somnar direkt, haha ;)
Jag har iallafall duschat och ätit frukost nu. Ska bara klä på mig och sminka mig och sedan så åker jag och pappa till huddinge sjukhus. För sista gången! Är så nervös så jag mår illa :/ Sen blir det iallafall min sista bakdag i skolan på länge. Ska bli riktigt kul. Och efter skolan så åker jag till Sam och umgås och ska försöka få in lite plugg också :) Nu måste jag fixa mig, uppdaterar er senare! ;)

Spakväll! :D

Kategori: Allmänt

Har haft en helt grym spakväll med min underbara syster! :) Vi färgade både ögonbryn och ögonfransar och så satte vi på oss en ansiktsmask. Hon färgade håret också :) Men efter en sån här måndag så behöver man sömn. Mycket sömn. Om man inte vill ha röda svullna ögon då såklart ;) Men det har jag ju redan.. Så jag ska ta och sova nu. Ska upp tidigt imorgon. Godnatt :)

<3

Kategori: Allmänt

Drar ner med syrran nu och lägger ansiktsmask och färgar ögonbrynen! Nice :D


Hat till all kyla

Kategori: Allmänt

Känslan av att gå upp ur sängen och det är skit kallt i rummet... Tar ett bad och tänder en massa ljus ;)


Ska göra en låt analys i skolan.

Kategori: Allmänt

Någon som vet en hyfsat bra svensk låt man kan ta ? :)

Dålig dag..

Kategori: Allmänt

Dagen började bra men sen gick det bara utför..
Imorse när jag skulle gå till bussen så ringde en glad pojkvän som ville att jag skulle möta honom. Så han mötte mig utanför mitt hus och så väntade han på bussen med mig. Så söt! Sen hade vi en vanlig skoldag men blev ju såklart på dåligt humör. Trött på att folk säger att döden kommer närmare, att det kommer göra sjukt ont med operationen och alla sprutor jag kommer ta. Jag behöver inte direkt höra hur dåligt allting kommer gå. Jag är redan tillräckligt orolig och nervös ändå. Så har man inget positivt att säga om min operation så kan man lika gärna vara tyst! Och efter det så har jag väl bara varit på dåligt humör sen dess. Sam skulle också komma hit men han försvann någonstans.. Så jag ligger bara i sängen och segar. Ska försöka ta ett ryck och städa rummet så att jag slipper ha ett stökigt rum när jag kommer hem från sjukhuset. Vill också försöka plugga lite eftersom att jag lär ju inte orka det då.. Men men, vi får se vad som händer! :P

Åker till slussen och möter Jossan :)

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :D Jag har sovit grymt bra inatt, även om vi kom hem 23.30 och gick och la mig ca 00.30. Idag och imorgon är det dom två sista skoldagarna för mig. Vilket är riktigt skönt. Och det är ännu skönare att vi har bageri hela dagarna på måndagar och tisdagar :) Så nu slipper jag vanliga lektioner på länge! :) Så nu ska jag dra ner och sminka mig och ta bort mitt nagelack (eftersom att man inte får ha det i bageriet) och sedan blir det bara att klä på sig och röra sig mot slussen och möta upp Jossan :)
Drar hem till älsklingen när han har slutat och umgås med honom medans jag kan, om någon dag blir jag ju trotts allt handikappad :(


You make me smile

Kategori: Allmänt

Då har jag varit på bio med Martina. Filmen ( en gång i phuket ) var faktiskt riktigt bra! Mycket bättre än vad vi trodde att den skulle vara :) Så vi är nöjda!
Har hoppat ner i en varm säng nu och ska stänga ner datan och sova. Det ska bli riktigt skönt, så nu säger jag godnatt! :)


Drar på bio med Martina.

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig käraste syster ♥

Kategori: Allmänt

Har tagit mig ett varmt bad, vilket jag verkligen behövde :) Fixade lite med en ny bloggdesign jag hittade. Jag var så otroligt trött på den andra jag hade. Så jag bytte :) Fixade också till smilysar.
Ska iallafall vila lite några minuter nu för att hjärnan är helt slut. Sen går jag ner och fixar lite :)

Bilder från promenaden.

Kategori: Allmänt


Fridas fina vovve Billi.

Älskar när man står under ett träd för att knyta upp    Jag och bagheera :)
en knut och allt snö ramlar på en..

Våra söta vovvar.

Jag, haha (:



Ramlade hela tiden..

Jag och bebisen.

Bio

Kategori: Allmänt

Det blev bio iallafall! En gång i Phuket. 21.15. Det blir ju grymt! 3:de gången för den här veckan som jag går på bio, hihi :D Jag ska iallafall ta det lite lugnt nu, ta ett varmt bad och sen sova lite innan bion :)


Sista gången man åt så gott på länge!

Kategori: Allmänt

Har varit inne i stan nu och hämtat syrran. Riktigt kul att få träffa henne igen! Och efter det så åkte vi till en grekisk resturang på söder och käkade. Käkade grillspätt (kycklingfilé),  kulpotatis med tzatziki. Och en cheesecake till efterrätt! :D Riktigt gott var det :D Jag och martina tänkte gå på bio nu ikväll men vi hittade ingenting som passade riktigt. Så det får bli en annan dag. Så nu ska jag ta och tända lite ljus och lägga mig i sängen och sova. Är riktigt trött!

Resturang Med Familjen.

Kategori: Allmänt

Hallå där! Hinner egentligen inte blogga just nu för att jag, mamma och pappa ska åka in till stan och möta upp syrran som kommer från oslo idag för min skull! Gullig hon är :) Så ska vi gå på någon resturang och käka middag och ikväll kanske det blir bio också :)
Går dagen var iallafall den bästa på länge, var ute på promenad med frida och hundarna. Hon fick till en massa fina bilder! Sen blev det bio med vännerna och det var riktigt kul! Sedan på kvällen så åkte jag hem till Sam, kollade på film och sov där. Så lördagen var riktigt bra!
Nu måste jag nog gå för mamma och pappa står i hallen och stampar. Som vanligt.. Hörs senare!

Jag och min lilla vovve igår.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hallå där! Det blev inget mer bloggning igår. Var i skolan som vanligt. Sedan så drog jag upp till famor och hämtade vovven och var där en liten stund :) Sedan blev det väl bara en vanlig hemma kväll :)
Idag antar jag att det inte blir någon bloggning alls. Ska träffa Frida nu vid 13.00 och ta en promenad med henne och hundarna i skogen. Efter det så antar jag att jag kommer hem och fixar min väska och lite sånt. Sedan drar jag in till stan och möter Jossan och boysen och sen blir det bio! :) Hamilton igen! Men så sjukt bra. Och efter bion så åker jag hem till Sam och sover där ikväll! :)


Drar till slussen och möter josefin :)

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

Skriver in ett litet schema till de dagarna som kommer om jag inte hinner blogga liksom ;)

Fredag 3/2: Skola, farmor, hemma kväll.
Lördag 4/2: Träffa frida, träna, bio med några i klassen och sova hos älskling.
Söndag 5/2: Martina kommer hem, käka på resturang med familjen och bio med syster på kvällen.
Måndag 6/2: Troligtvis träffa älskling, skola, Träna.
Tisdag 7/2: Skola, huddinge sjukhus. Kanske träffa älskling (?)
Onsdag 8/2: Operation.

Snöstorm?

Kategori: Allmänt

Hallå där, har inte bloggat på hundra år sen känns det som. Men hela datan har laggat i flera dagar. Så jag har bara orkat gå in på facebook då. Jag har iallafall haft många tider på huddinge sjukhus. Där dom byggde ihop min käke på en mall, tagit blodprov som jag var livrädd för att ta. Låg på sjukhus sängen och verkligen skakade. Höll på att börja gråta och pappa trodde att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Och så stack hon såklart fel och fick inget blod. Men haha, är man rädd för nålar så är man :) Har också varit där och träffat en narkos läkare och röntgat mig. Jag har varit på bio med charlotte och haft riktigt kul! Tränat med jossan på gymmet. Annars så har det väl egentligen inte hänt så mycket mer. Jag ska gå och städa syrrans rum nu eftersom att hon kommer hem på söndag. Och hinner verkligen inte säda i helgen.