filippa

Ibland förlåter man någon bara för att man vill ha kvar den i livet.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Allt bra?
Jag är super trött. Vill egentligen fortsätta sova men jag ska göra det snart tänkte jag :)
Idag vet jag inte om det blir så mycket bloggning för jag har ganska mycket att göra idag.
13.00 ska jag möta Sam så ska vi dra hem till honom. Typ möta Kevin och Sams mamma sen åker vi in till nacka och stan tror jag också för att köpa kläder. Själv så tänker jag nog lämna pengarna hemma. Kanske ta med någonting om man blir hungrig. För om man är långt hemifrån och man har en hungrig filippa med sig så blir det inte så roligt längre.. så det får vi fixa! Efter stan så åker vi iallafall hem till sam och lämnar grejerna bara och sedan så kommer vi hit efter det. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra här men jag antar att det blir en massa filmer. Skulle vara skönt så här dagen innan nyårs afton! :)
Men nu ska jag vila lite eftersom att jag är så nedrans trött. Så ska jag upp om ungefär en halv timma ;)

Städa är alltid lika roligt!

Kategori: Allmänt

Då har man varit ute och träffat pojken. Vilket var riktigt skönt att träffa honom igen. Vi har ju trotts allt inte träffats på tre dagar (förutom en timma igår). Så det var skönt att träffas igen. Fick också reda på att han ska hem till mig imorgon kväll och mitt rum ser ju ut som ett bombnedslag, seriöst. Så det är bara dags att städa nu.
Åt också en otroligt god middag med mina föräldrar. Men som sagt, måste städa, gör jag det inte nu så kommer jag aldrig upp. Så hörs! :)

Drar ut och träffar min underbara pojkvän en liten stund!

Kategori: Allmänt

Tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Är du kär? Ja det är jag faktiskt.
Är du en sportfåne? Inte alls.
Är du likgiltig? Nej, det hoppas jag inte.
Är du röksugen? nej
Är du rik? Nej det kan jag väl inte kalla det.
Är du fattig? Nja kanske inte fattig heller.
Är du trött? lite.
Är du shoppingsugen? har varit det hela veckan.
Är du töntig? Hehe, det är jag säkert.
Är du ressugen? Ja faktiskt så är jag det.
Är du skolsugen? Lite kankse ?
Är du irriterad? Nej då
Är du festivalsugen? Nej inte direkt.
Är du alkholsugen? nej.
Är du saknad av nån? Det tror jag faktiskt.
Smeknamn? Fjompan, lillekind.
Bästa åldern? Den nuvarande är helt okej
Bästa tidningen? Läser inte tidning
Hur sminkar du dig? Mascara
Höstens accessoar? Liten väska
När stal du senast något? aldrig om jag minns rätt.
Hur många timmar sov du inatt? Blev inte så jätte många timmar
Vilken film såg du senast? ser på spindelmannen just nu
Vilken internetsida besökte du senast? facebook.se
Vad sa du senast till vem? Okej, puss. Till min pojkvän
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från pojkvännen, att han var hos oscar.
Vad gjorde du i förrgår? umgicks med min syster
Vad har du gjort idag? Varit med min bästa vän
Vad ska du göra idag? Ligga i sängen och dega
Hur många msn-kontaktetr har du? Typ 150 tror jag.
Vilket land besökte du senast? Finland
Hur många snälla känner du? Oj, väldigt många!
Vad såg du senast på tv? ronja rövardotter ^^
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Eeh, den är inbyggd i tv'n
Senaste köp? kofta, hårinpackning, örhängen
Vad har du dåligt samvete för? ingenting just nu
Vad har du för skor? tofflor just nu
Vad har du på dig nu? myskläder
Vilken musik har du lyssnat på idag? Inte hunnit lyssna på någon musik än.
Skulle du säga nej till sex idag? vänta va?
Är du vegitarian? Nepp
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? ja
Vad heter dina kusiner? heidi.
Är du feminist? Nej.
Vad drack du senast? Vatten.
Gillar du att laga mat? inte idag nej
När sjöng du senast? Igår.
Har du pojkvän? Ja det har jag
Isåfall, hur länge har ni varit tillsammans? 10 månader
Håller du det städat? Nej inte riktigt
Vad gör dig lycklig? pojkvän

Hemma kväll med en massa tvätt och film

Kategori: Allmänt

Det blev tydligen inte tur till bror min. Pappa har tydligen redan varit där -.-
Jahapp så vad gör jag nu då? Det skulle nog sitta fint med att ligga i sängen och dega hela kvällen. Tvätta alla kläder man behöver tvätta. Vilket är svart och jeans nu för tillfället. Kankse försöka fixa bloggen lite. Eller vad tycker ni?
Tur att inte min vovve ser en som en stor och saftig köttbit ^^
(Finland 09)

Tack för idag bästavän!

Kategori: Allmänt

Seriöst, jag känner mig som värsta shopping bruden!
Har köpt kläder och en massa annat hela veckan. Och nu fick jag med mig en kofta som jag typ blev kär i. Vilket var väldigt jobbigt. Så den fick följa med mig hem. Sen köpte jag också örhängen till min ''nyårs outfit'' ;) Och sen en burk med hårinpackning också :)
Det var riktigt roligt att få träffa Frida igen också! :)
Men nu ska jag röra mig till min fina tvättkorg som är typ full? Så ska jag ta det viktigaste som behövs tvättas :) Om ungefär en halv timma åker jag också upp till min bror och grattar honom och hälsar på mina underbara brors döttrar! :)
Bild från sommaren 08. Jag och frida :)

Forum

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har inte åkt till nacka riktigt än. Ska springa ner och ta någonting snabbt att äta nu och sedan så springer jag ner till centrum och tar ut lite cash! Sen åker jag och frida till nacka och handlar lite saker inför nyår ;) Eller iallafall jag.
Ha en bra Torsdag! :)

Nacka med Frida :D

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Kollade på film inatt till halv två så jag är grymt trött! Idag har jag grymt mycket att göra. Så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men jag gick iallafall upp vid 09.00 för att äta frukost med syrran eftersom att hon åker hem idag. Så nu ska jag väl ta och fixa mig tror jag.. Snart iallafall sen blir det väl bara att slappa till klockan 12.00 för då ska jag träffa bästa Frida och så ska vi ta och åka in till nacka. Får se vad vi kommer hem med idag men någonting får man väl med sig. När vi är klara i nacka och när vi ska hem så hoppas jag att jag kan få komma hem en stund och sova lite. Behövs verkligen eftersom att jag är sjukt trött. Sen ikväll klockan fem så ska jag, mamma och pappa åka upp till min bror för att han fyller år idag. Så då antar jag att det blir en massa tårta. Inte bra.. Men jag ska iallafall ta och lägga mig i badet nu så jag är klar klockan 12.00. :)

Helt slut

Kategori: Allmänt

Nu har jag sorterat, vikt och slängt ut en massa kläder. Och det tar en verkligen på krafterna. Så nu ska jag gå ner och ta mig någonting att äta. Blir väl varma koppen eller någonting i den stilen. Efter det så blir det nog ett bad och sedan film/läggdags. Det beror på vad jag orkar ;) Men nu måste jag ha MAAAAAT!

Första bästa bilden på mig och Sam typ i sexan?

I ♥ U

Kategori: Allmänt

Nu har jag nästan gjort klar en hel rest. Har bara fyra frågor kvar sen är jag helt klar! Känns helt galet skönt. Nu hade jag iallafall tänkt sätta på lite musik och ta och rensa mina garderober. Jag har hur mycket kläder som helst som jag inte använder. Så ut med det gamla kläderna och in med det nya! :D

Livet är bara för bra ibland.

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har inte bloggat på ett tag eftersom att datan inte funkat men har haft en massa att göra också så jag har inte riktigt orkat heller.
Men i söndags så var jag iallafall hemma hos älsklingen. Han fixade min dator! Han är ju bara så bäst! Så alla mina bilder som försvann är tillbaka och den funkar bättre än förut. Bara att den inte går att stänga av ibland och så..
I måndags så åkte jag och martina in till nacka och shoppade, fick väl med mig två par leggings, två tröjor, en kjol och ett halsband hem. Så vart riktigt nöjd.
I tisdags åkte vi också till nacka och köpte underkläder och sedan in till stan.
Idag har jag inte gjort så mycket. Har för det mesta legat och degat i sängen och kollat lite på film vilket kan vara riktigt skönt ibland. Sen drog jag ut en liten stund och träffade min prins och Kevin. Vilket jag behövde!
Just nu så ligger jag bara i sängen och väntar på att min varma choklad ska svalna lite. Det var en riktigt dum idé att ha det i en tärmos (stavning?). Ska också sätta på en massa filmer som bara ska rulla nu under kvällen. Ska försöka slänga in lite plugg också. Det behövs det med. Och om bara några dagar är det ju nyår. Orka sitta och plugga då?
Men vi hörs senare ikväll om datan nu fungerar såpass bra som den gör nu :)

Jag och min underbara pojkvän i finland 2009

Julafton 2011

Kategori: Allmänt

Då har det varit Jul Afton. Och den blev ändå rätt lyckad. Min farbror och farmor kom hit och firade med familjen. Vi åt julmat, som var riktigt god och mättande. Sedan blev det efter rätt och julklapps öppning. Fick kläder, parfym, örhängen och pengar av mamma och pappa. Örhängen och enormt bra bageri saker av syrran. Och det var grymt bra helt enkelt! Av farmor fick jag tryfflar och pengar. NK choklad och pengar av farbror också. Av min bror fick jag parfymer, dush creme (stavning) och någon till grej vilket jag inte vet namnet på just nu. Och av min systers farmor så fick jag också pengar. Och så fick jag ju en klocka av bästaste pojkvännen. Lite före allt annat men jag är glad för den också som jag är för allt annat. Så nu är jag så gott som rik och nöjd över julen! :)
Annars så har jag gjort Choklad tryfflar idag. Kollat på kalle och var hos min bror och lämnade julklappar tillsammans med pappa och syrran. Eftersom att vi inte firar jul med hans familj och deras släckt osv. Jag har också planerat lite i veckan vad som händer. Både med Frida och min syster. Ska försöka hitta en dag med min underbara vän Challe och kanske med Josefin också. Vem vet?
Imorgon ska jag iallafall ta en lång promenad med Syrran och mamma. Pappa kankse också hänger med, vet ingenting men promenad ska det bli iallafall! Efter det så antar jag att jag åker hem till min söta Sam och umgås lite med honom. Jag ska också ta med min dator så ska vi se om han kan fixa den åt mig från virus och allt. Skulle verkligen vara underbart! :)
Men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Har varit super trött ända sen kalle anka gick på tv'n. Men som sagt. Kommer jag in på datan imorgon så bloggar jag. Annars så blir det när datan är fixad (om den nu blir det)
Godnatt!



Jul Mys!!

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit riktigt riktigt bra! Jag fick spendera det mesta av dagen med min underbara far vilket var väldigt trevligt! Vi handlade en massa julklappar till mina brors döttrar och sedan så handlade vi en massa mat också. Just nu så ligger jag bara i sängen under en filt och kollar på gossip girl. Syrrans flyg går nog snart. Jag kan bara inte vänta tills hon kommer! :D ikväll blir det nog bara en massa film och julmys. Och sedan så ska jag ju baka mera tryfflar och cup cakes :D

Firade 10 månader med Sam! :D <3

Kategori: Allmänt

Hejsan! Och förlåt för att jag inte har bloggat igår. Men som jag har sagt förut så har min data virus och är riktigt seg. Så ibland kommer jag liksom inte in på bloggen.
Men igår så hände det ganska mycket. Var ju i skolan en timma igår. Vi satt i matsalen och lyssnade lärarna sjöng och rektorerna höll tal. Sen gick vi till dramasalen och kollade på när några elever hade en drama föreställning för oss. Den var ganska kort men kul var det väl ändå :) Efter det så gick vi upp till klassrummet och fick våra nya busskort inför nästa termin och så fick vi julmust och fika. Sen slutade vi :)
Efter skolan åkte jag till en affär och köpte en julklapp från mig och min syster till pappa. Åkte hem och lämnade den efter och drog sedan till mölnvik och handlade lite ingredienser för att jag skulle baka.
Jag och Sam firade också 10 månader igår. Så jag åkte hem till honom med julklappar till honom från mig. Han tyckte om dom! Och är så otroligt glad över det. Och jag fick en klocka av honom som jag gillar hur mycket som helst! Sen tog jag också med hans mammas julklapp och sedan så fick han också en låda med tryfflar som jag hade gjort och dom var väldigt omtyckta! Så det var roligt :D Efter det tog vi det bara lugnt och så sen kom jag hem.

Idag har jag också en massa saker som jag ska göra. Jag ska åka iväg och köpa julklappar till mina tre brors döttrar med mamma och pappa. Och sedan så ska vi handla en massa julmat också för att det är ju julafton imorgon. :) Sen vet jag inte om jag ska träffa Sam en liten stund. Det är ganska oklart just nu. Men annars så kommer min favorit syster hem ikväll och det ska bli otroligt roligt att äntligen få träffa henne igen! :) Jag har också bestämt mig att jag ska ta en lång promenad varje dag på jul lovet. Men det får vi se hur det blir. Jag ska ju åtminstone försöka hinna med det! ;) Annars idag ska jag försöka göra klart mina cup cakes jag började med igår och sen så tänkte jag göra tryfflar också. Vet inte riktigt om jag ska göra dom jag gjorde igår en gång till eller om jag ska göra dom jag tänkt. Men vi får se hur det blir med det :) Tror faktiskt att jag ska försöka julstäda lite.. eller det är ju skit tråkigt, får se hur det blir med det också. Känner inte för att städa en massa idag. Men nu känner jag att det börjar bli ett långt inlägg så vi hörs senare! (om jag nu kommer in på bloggen)

Jag älskar dig otroligt mycket!


kul

Kategori: Allmänt

Hallå där. Har inte varit hemma idag, utan hos Sam. Så han inte riktigt blogga.
Är lite smått arg för alla bilderna på datan är borta. Jävla skit virus! Så älskling lovade mig att han skulle fixa det till mig imorgon. Annars så har jag varit i skolan idag. Det var kul att träffa vissa i klassen igen. Ska nog ta och lägga mig nu. Ska ändå upp halv sex..
Men bloggar nog inte så mycket imorgon heller. Berättar imorgon bitti varför! Så hörs imorgon :)
( kan tyvär inte lägga upp bilder eftersom att alla bilder är ju borta)

Snart tre dagar till julafton

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har inte hunnit blogga idag, eftersom att jag drog hem till Sam efter skolan. Praktiken var faktiskt ganska okej idag. Tiden gick hyfsat lagom iallafall! :) Köpte inte den sista julklappen. Köper den på torsdag när jag slutar skolan och sen ska ju jag och Sam hit då också. Kom hem för en liten stund sen. Har ätit varm korv till middag! :D Har verkligen saknat det. Men nu ska jag gå och ta mig ett bad. Känner att jag vill tända lite ljus i badrummet och ligga bland bubblorna. Mysigt va? ;)

Jag ritade den här för något år sen. Sam redigerade om den.

Tisdag 20 December 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Allt bra? :)
Vaknade för en halv timma sen nu och är jag i stort sätt klar. Så jag ska lägga mig ner och sova i 45 minuter. Efter det ska jag fixa allting så jag har kläder efter praktiken. Och idag är det den sista dagen! Det är otroligt skönt! Efter praktiken så åker jag och köper en julklapp. Så åker jag till Sams pappa och träffar Sam och slår in julklappen för någon här hemma får ju liksom inte se vad det är eftersom personen är hemma :)
Sen åker vi väl hem hit och lämnar det. Vi ska fixa cilkespapper också. Och sedan så åker vi hem till Sams mamma :) Men ska lägga mig nu en stund. Hörs! :)

En dag jag saknar, för ungefär 4 år sen.

Dejta kudden

Kategori: Allmänt

Har försökt att fixa bloggen nu ett tag. Men det ville inte gå som jag ville så jag får försöka någon annan dag :)
Men nu börjar det bli läggdags så jag ska ta och lägga mig snart :) ciao :)

Namnhalsband :)

Kategori: Allmänt

Kommit hem från Sam för en liten stund sen. Det var såååå skönt att bara få prata och umgås och skratta som alltid. Det var nog det bästa som hänt på den här veckan. Även fast det bara är måndag (a)

Jag och Sam har iallafall försökt hitta halsband till oss. Eftersom att vi har varit tillsammans ganska länge så kände vi att vi ville ha det. Men nu så hittade jag den perfekta! En sån tag vi ville ha och den är inte för liten. Man kan också välja vilken kedja man vill ha. Så alltså kan vi ha två olika, så blir min lite mer tjejig och hans med för killar men ändå ha samma tag med vårat namn på.
Ni får säga till om jag är helt fel ute eller andra åsikter!

Jag älskar dig världens underbaraste!

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig världens underbaraste!

Kategori: Allmänt

Fan vad arg man kan bli på snutar ibland!

Kategori: Allmänt

Har pratat med Sam ett tag vilket var väldigt skönt! Sen har jag pratat med min vän frida också. Vet inte riktigt vad som händer nu men om ungefär en timma så åker jag hem till Sam och umgås lite med honom :D

tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Okej det här börjar bli jobbigt.. Men jag blev riktigt sugen på den här. Varför? Det vet jag inte.
1. Vill du ta ditt ex tillbaka? Nej det vill jag inte.
2. Civilstånd? Har ett förhållande
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? Ja, men det är jag faktiskt glad för.
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Några dagar sen.
5. Något är fel, den första personen du vända dig till? fyra vänner, pojkvännen och syster.
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? Japp, smällde upp en dörr i ansiktet på en brud.
7. När var sista gången du grät mycket? I lördags
8. Är det någon du vill göra allt? Förstod inte riktigt frågan men okej.
9. Hur många kan du berätta allt för? Fyra BRA vänner, min pojkvän och syster.
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Japp det har jag faktiskt.
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Den har en stor betydelse.
12. Beskriv dig själv med ett ord? Omtänksam?
13. Har du något som hör till ditt ex? Nej.
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Min pojkvän?
15. Fullständigt namn? Filippa Isabell Puranen Albertsson.
16. Favoritlåt? Har ingen favorit.
17. Favoritfärg? Idag är den röd
18. Bästa vänner? Frida och Josefin är ju bäst! ;)
19. Person jag saknar? pojkvän!
20. Första kyssen? Min jag för flera år sen.
21. Sista kyss? Blir ingen sista?
22. Första kram? Minns jag nog inte ens
23. Senast kram? Imorse
24. Senaste meddelande från? Emil welander
25. Senaste person som jag någonsin sett? Ursäkta?
26. Mitt missbruk? av godis? (a)
27. Favorit butiker? Har ingen speciell
28. Vem jag berätta allt för? Pojkvännen
29. Favorit djur? Gnu
30. Lång? 165cm
31. Vem har mitt hjärta? Sam såklart?
32. Favorit film? Ingen speciell
33. En hemlighet? berättar jag inte här
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 7 kanske
35. De flesta minnen med? Sam
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? Klass kompisarna
37. Någon som är kär i dig? Ja jag antar att min pojkvän är det!
38. Vem jag inte kunde leva utan? Syster
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Pojkvän

I Miss You

Kategori: Allmänt

Har sovit i någon/några timmar nu. Vet inte riktigt hur länge. Men skönt var det! Jag är bara vrålhungrig nu så jag ska väl röra mig neråt så småningom så får vi se om vi hittar något. Vet inte riktigt vad som händer sen men jag antar att det blir sängen igen! :)

Min tuffa vovve!

Måndagen började bra!

Kategori: Allmänt

Och då menar jag väldigt bra!
För det första så snöar det ute, och det är snö på marken. Så vi kanske får en vit jul tillslut. Eller vad tror ni? :)
För det andra så när jag kom till praktiken så var inte min handledare där. Och hon skulle faktiskt inte vara där på hela dagen. Så jag fick gå hem. SUPER SKÖÖÖNT! Behövde verkligen en dag ledigt idag :)
Jag har tänt lite ljus i rummet så det blir mysigt och sen har jag satt på en film på tv'n som jag ska kolla på. Hade tänkt att jag ska kolla lite på H&Ms hemsida och se om jag hittar något snyggt. Sen ska jag få i min en stunds skönhets sömn så hörs senare! :)

Bara för att jag är färdig och inte har någonting att göra :P

Kategori: Allmänt

1. Vem sov du med senast? - Sam
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Sam
3. Vem pussade du senast? - Sam
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - Sam
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - aldrig hänt
6. Har du haft oskyddat sex? - Pass
7. Vem sög du senast av? - Pass
8. Hur ofta strular du? - va?
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - 1
10. Vem var den första personen du strulade med? - haha Sam.

KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - Fattar inte frågan?
11.  Hur många har du varit tillsammans med? - oj då pass
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - pass
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - Ja, Sam
14. Hur länge har ni varit tillsammans? - En evighet :)
15. Sötaste paret? - Det vet man aldrig
16. Hur ser din drömpartner ut? - Har han redan ;)
17. Hur ska din drömpartner vara? - Sig själv
18. Hur många gånger har du varit kär? - På riktigt? 1
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - 1
20. Vem var din första riktiga kärlek? - Sam..

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - någon gång
22. Röker du? - Nej
23.  Snusar du? - Nej
24. Har du rökt på / knarkat? - Nej
25. Hur ofta festar du? - ?
26. Vad gillar du att dricka? - Cola / Saft ;)
27. Har du skurit dig? - Med flit nej. Inte flit ja
28. Har du bra självförtroende? - inte om vissa saker
29. Hur mår du egentligen? - helt okej
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - Inte vad jag vet.

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - Ja
32. Isåfall, vilka ? - pass
33. Har någon nära dig dött? - Ja
34. Hur vill du dö? - Jag vill inte dö ?
35. Vill du dö? - Men nej!
36. Har du någon gång varit på dop? - ja
37. Isåfall, vilka? - På min egen ;)
38. Gillar du livet? - Det är klart jag gör!
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - Min bror
40. Vill du ha barn, och hur många? - ja tre :P

DU

41. Vart bor du? - Värmdö
42. Vart går du i skola? - Enskede gård.
43. Är du smal eller tjock? - Inte tjock och inte för smal..
44. Är du snygg? - beror på ;)
45. Är du nöjd med ditt utseende? - Det är jag väl..
46. Vad gillar du mest med dig själv? - Att jag står för det jag tycker
47. Och vad vill du ändra på? - Vet inte riktigt
48. Vad heter du? - Filippa Isabell Puranen Albertsson
49. Gillar du ditt namn? - ja
50. Vad gör du på fritiden? - Pluggar, träffar Sam och kompisar.

FAVORIT

51. Mat: persisk kebab!
52. Dricka: vatten eller cola
53. Färg: Har olika varje dag ;)
54. Musik: det som går på radion
55. Låt: ingen speciell
56. Veckodag: Måndag, fredag, lördag
57. Sport: Dans såklart
58. Godis: Försöker sluta med chocklad
59: Artist/band: Inget speciellt
60: skådespelare/skådespelerska: Ingen aning

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - Japp det gör jag
62. Trivs du? - Trivs hur bra som helst!
63. Favoritämnen? - Bageri och idrott såklart!
64. Vilka ämnen gillar du inte? - Matte och engelska
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - Alla lärare är bra
66. Vart har du praoat? - Praoar nu på café kaveln i nacka
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - Nej
68. Vad vill du jobba som? - Bagare/konditor
69. Varför? - Gillar det
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - LP11A Klassen är väl bra på vissa håll och kanter ;)

FAMILJ

71. Vad heter din mamma? - Maarit
72. Vad heter din pappa? - Begnt
73. Vad heter dina syskon? - Martina (Jonas)
74. Är dina föräldrar skilda? - Nej
75. Vad heter dina mor och far föräldrar? - Mormor och morfar, farmor och farfar
76. Trivs du hemma? - Ja
77. Om inte, varför? - pass
78. Hur är din familj? - Bra
79. Är dina föräldrar pinsamma? - Alla tycker väl att sina föräldrar är det?
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - hyfsat

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? - Gillar vinter
82. Bikini eller baddräkt? - Bikini
83. Rosa eller blått? - blått
84. Öl eller cider? - Cider
85. Vin eller sprit? - inget av de
86. Bada eller sola? - sola o bada
87. Chatroulette eller omegle?- chatroulette
88. Fjortis eller emo? - Gillar inget
89. John Mayer eller Johnny Cash? - Johnny cash
90. Pop eller rock? - pop


RANDOM

91. Skostorlek? - 38-39
92. Längd? - 165
93. Gillar du bananer? - va
94. Leker du gärna häst? - nej du
95. Vad heter din bästa kompis? - Frida, men har andra bra med!
96. Hatar du någon? hatar och hatar, jag ogillar..
97. Vad köpte du senast? En låda :P
98. Vad åt du senast? Macka :P
99. Är det många i din skola som gillar dig? Hur ska jag veta ? ;)
100. Sista frågan; Är du rasist? Nej det är jag inte :)

Måndag, 19 December ;)

Kategori: Allmänt

Det kanske inte är så populärt att vara uppe sent bara för att man vill att det ska bli måndag? Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att sova. Jag sitter iallafall här och har ätit min frukost och druckit en morgon kaffe. Ska väl börja göra mig i årdning för praktiken. *SUCK* Men dagen går säkert fort. Jag vet inte riktigt vad som händer efter praktiken.. Om jag åker hem eller vart jag nu tar vägen men det får vi väl se :)

FTP

Kategori: Allmänt

Gick ner och kollade på granen. Vände mig om och gick upp igen. Mitt humör är verkligen inte på topp för att klä julgranar. Jag har för mycket att göra och för mycket att tänka på så det får bli någon annan gång. Jag har iallafall pluggat till ett livsmedels prov som jag har på onsdag. Annars har jag bara legat i sängen och deppat. jag vill bara att det ska bli måndag fast jag hatar praktiken! Ska nog gå ner och göra mig en kopp té snart och en frukt kanske? ;) Eller julmust och pepparkakor. Det låter nästan som lite julmys :) Får se vad det blir.. Men ikväll ska jag sova riktigt sent! Så sover jag inte länge och sedan är det äntligen måndag! Aja måste hitta på någonting innan jag blir galen på riktigt.

Någon gång om jag skulle få riktigt mycket pengar.. Så skulle jag sätta mig och min pojkvän på ett plan till afrika.

Klä julgranen ;)

Kategori: Allmänt

Jag har söndags ångest! Och vet ni varför? Jo för att jag har praktik imorgon. Jag hatar det verkligen! Jag vill ju liksom till skolan och vara med mina kompisar den sista veckan eftersom att skolan slutar på torsdag. Jag är ju ändå glad för att det är två dagar kvar på praktiken och inte hela veckan.. Jag ska iallafall gå ner och klä julgranen nu och ta ner alla julklappar så att jag slipper ha dom här på rummet så Ciao ;)

Jag saknar att kunna se hur andra har det så man slutar tänka på att man har det bättre.

Ny blogg

Kategori: Allmänt

Hallå där. Nu har jag skaffat mig en ny blogg igen. Tänkte börja om igen och göra den precis hur jag vill ha den. Så nu kommer bloggen antagligen se ut så här tills jag har fixat en design! :)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt