filippa

Morsdag :love:

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Jag har haft en otroligt bra dag! :) Fick sova ut vilket var hur skönt som helst, fixade mig och sen åkte jag hem till Sam och pluggade lite :) Morsdag idag så har ätit en supergod fisksoppa med hela familjen. Sitter just nu på köksgolvet och väntar på att en citronpaj ska bli klar, om sisådär 50 minuter? :) Samtidigt som jag sitter och dunkar en massa Afrikanska låtar! Låter helt underbart :D
Funderar iallafall på att gå ut i trädgården med övriga i familjen.

Städa. Sen ut i solen! :D

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat sen i tisdags ser jag... Men har haft en mycket plugg som vanligt. Det har egentligen inte hänt så mycket förutom att jag träffade Sam igår efter skolan och hade skit mysigt! :) Tränade också i 3 timmar med syrran i torsdags! Vilket var väldigt skönt! :)

Funderar på att städa i rummet nu och sedan gå ut i solen och läsa en bok som vi måste ha läst tills på onsdag! Ska också vara hundvakt idag till min bebis så sitter väl hemma utan att göra någonting...

Skoluppgift inlämnad = Glad tjej!

Kategori: Allmänt

Har legat ute i solen ett tag idag, sjukt skönt var det! :) Tog också en jogging sväng med martina i skogen. Det var också väldigt skönt att få springa av sig lite :) Har handlat lite med henne också och nu mailade jag precis in en skoluppgift som ska vara inlämnad imorgon. Bra att jag har gjort det i tid! Det händer ju inte ofta ;) Ska iallafall borsta tänderna nu och sen antar jag att det blir lite BB. Sen läggdags!


Ut i solen

Kategori: Allmänt

Lägger mig i solen :)

15 Månader med min älskling :love: :love: :love:

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har inte så mycket att säga just nu. Har tagit på mig kläder, duschat och sminkat mig. Ska bara fixa väskan, sätta på mig strumpor och borsta tänderna. Sen drar jag mig mot skolan. Ska ha matte nationella idag :P Och det kommer gå skit dåligt känns det som. Men man vet ju inte :P
Ska fixa resten nu och sen börja dra mig mot bussen :)




Sommar väder!

Kategori: Allmänt

Det har varit ett riktigt skönt sommar väder idag! Och det är det fortfarande :) Sitter ute i solen  ( i trädgården) och kikar runt lite på klassresor. Alla vill ju åka till något varmt land men det funkar ju inte om alla inte vill sälja eller något annat problem :P Så man får ta och hitta den bästa lösningen!

Idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket. Eller jo, var i skolan efter en lång helg. Vilket var riktigt riktigt skönt. Man har ju inte så mycket att göra på dagarna nu för tiden, iallafall inte jag :P Men som sagt, var i skolan och gjorde frukttårtor och stubbar. Drog annars hem till älsklingen efter skolan och träffade honom en snabbis.

Ska gå in om en liten stund, eller nu tror jag. Känner att myggen håller på att äta upp mig. Jobbiga kryp det där! Har också en inlämning jag måste göra, vet inte om den är till imorgon eller tills på onsdag men den ska göras iallafall! Och straxt efter 20.00 ska jag träffa pojken en snabbis igen :)


Söndag

Kategori: Allmänt

Då var vi där igen :P Har inte tid och orkar verkligen inte blogga. Har haft fullt upp hela tiden. Och när jag väl har lite tid över så vill jag bara vila. Men nu är iallafall mina föräldrar hemma från finland så jag slipper nog göra det mesta. Och imorgon är det ju också en ny vecka så jag lär ju orka mer än den här veckan :)
Ska iallafall kolla lite på BB nu och fortsätta smsa med min fina pöjk! :)


You make me happy ♥

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar dag, eller rättare sagt kvällen har varit underbar. Har inte så mycket att säga om dagen. Låg bara i sängen och segade. Drog iallafall till Sam vid 17.00 tiden :) Var bara hos honom och snackade om en massor av saker mellan himmel och jord. Vilket var väldigt skönt! :) Vi mötte också upp Kevin och drog till hemköp och handlade lite. Sen drog vi hem till mig, satte oss i våran trädgård och snackade lite :)
Käkade spagetti och köttfärssås för en liten stund sen. Så nu sitter jag framför tv'n och kollar på något skit som går. Samtidigt som jag sitter och käkar min underbara Fazer :) Funderar på att gå upp och lägga mig om en liten stund. Kankse kolla på BB eller någonting annat. Är ju självklart själv inatt, vilket jag inte hade hoppats på. Eftersom att jag är så nedrans mörkrädd. Men men,  det går säkert bra :) Ska slappa lite nu och försöka bli trött. Så jag väl somnar fort! :)


Morsning korsning

Kategori: Allmänt

Halloj, det var ett tag sen. Jag har haft fullt upp i skolan och allting så jag har helt änkelt inte hunnit. Har bott hemma själv hela veckan med min syster. Som nu åkte till Oslo imorse, och mamma och pappa kommer ju hem imorgon kväll, så jag har två hela dygn och en natt helt för mig själv :)
Josefin skulle ha sovit hos mig inatt, alltså natten till imorgon men hon fick feber :( Hoppas att hon blir bättre! Så idag ska jag väl bara städa, sen ska jag träffa Sam också en stund :) Inget mer vet jag, så vi får se.





Igår när jag och Fridisen var i nacka :)

Plugg!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :)
Hade en trevlig kväll med Josefin igår. Käkade god mat, snackade en massa och sen blev det soffhäng till en massa filmer och serier på tv. Hon drog hem för några minuter sen så nu blir det lite plugg :P
Ska också träffa Sam idag och plugga och umgås en massa :) Men ska plugga lite här hemma en stund innan och sen kanske ta en tupplur? Det låter grymt! :)

Mys kväll med Josefin!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med frugan och kollar på BB :) Har köpt en massa goda grejer till ikväll och ska börja laga mat när som helst. Och sen blir det väl Jersey shore och en massor med film. Men, ska sätta på mig myskläder nu och sen laga mat! :D Ha en grym Fredags kväll!



Snabb uppdatering!

Kategori: Allmänt

Varit i skolan som vanligt, haft nationella prov vilket gick sådär. Har tal i svenska imorgon och blev precis klar med talet. Så känner mig hyffsat taggad :)
Har annars haft fullt upp. Åkte hem till Sam efter skolan. Hämtade också mitt jobbschema. Är både nöjd och inte, skönt att börja jobba klockan 6.00? Inte så värst ;) Men vill man jobba så får man köra! Josefin sover här imorgon så ska försöka städa lite snabbt imorgon bitti :P Ska annars upp 5.30 så måste sova nu. Godnatt! :)


Sommarjobb!

Kategori: Allmänt

Blev inget bloggande igår, men... sånt händer. Hade iallafall en trevlig dag i skolan igår. Bakade som vanligt och gjorde någonting nytt och roligt med en massor av frukt :) Mer hände inte förutom att jag åkte hem till Sam och kollade på en massor av tv.
Idag, blev det skola som vanligt. Lite små tråkigt. Hade i stort sätt Livsmedel och matte. Det uppgifterna vi skulle göra på svenska lektionen fick vi göra hemma om vi ville. Så jag och josefin låg på golvet i korridoren och snackade om allt mellan himmer och jord, mysigt! :)
Åkte till stan och tog en fika med henne en snabbis efter skolan och sedan blev det hem till Sam :P
Fick också reda på idag att jag fick mitt sommarjobb! På Delselius! Jag är sjukt glad :D Så börjar jobba nu i maj fram till juni :)
Jag och Josefin har också fått till ''uppdrag'' att fixa inför klassresan. Våran lärare vill inte alls vara delaktig och ingen annan i klassen ville starta någonting. Så vi gjorde någonting åt saken. Så idag fick jag hem smakprov på Lillebrors bästa kolablandning och mormors dubbla
chokladflarn som klassen ska få smaka på. Och vill ni ha en burk eller flera så är det bara att höra av sig! Antingen här eller på Facebook :)
Ska ta och krypa ner i sängen nu och kolla lite på tv. Sen blir det läggdags! :)






Dejta kudden

Kategori: Allmänt

Var och prov jobbade idag. Det var faktiskt helt okej, skulle kunna tänka mig att jobba där någon gång ibland eller på sommarlovet. Men inte annars nej! :P Drog hem en snabbis efter det och sedan till Sam och softade där ett tag. Martina hämtade mig efter någon timma så drog vi och köpte en present och sen drog vi och solade :) Börjar ganska tidigt imorgon så ska sova nu! Godnatt! :)

Prov Jobb, Nervös!

Kategori: Allmänt

Igår var det verkligen en toppen dag med syrran! :) Var på baklucke loppis och sålde en massa skit. Resten som blev kvar fick åka till tippen direkt efter. Men det var roligt iallafall!
Kom hem efter det och var inte hemma lång stund alls. Sam och hans pappa kom och hämtade mig så åkte vi till Texas Burger och käkade, as gott! :) Och sen blev det ju bara hem och gjorde absolut ingenting.
Idag, eller rättare sagt om en timma så ska jag inte till skolan. Ska till Delselius och provjobba! Börjar väl bli lite små nervös men det går säkert bra :)
Skulle åkt in till stan efter beroende på när jag slutar och träffa Josefin, men tror det blir någon annan dag. Orkar inte riktigt åka in till stan. Och sam skulle komma hit när han slutade så jag måste väl antagligen städa lite. Ska göra mig i ordning nu och sedan dra till ''jobbet'' haha :)
Ha en bra måndag!

Baklucke Loppis Med Syrran!

Kategori: Allmänt


En bild från finland 2010

Godnatt :)

Kategori: Allmänt

Saknat Keps

Kategori: Allmänt

Bootcamp

Kategori: Allmänt

Igår var jag i skolan som vanligt. Men saknade såklart Josefin som inte var där :P
Och eftersom att vi håller på med nationella prov i Engelska så fick vi sluta 11.45. Så det var skönt! :) Åkte hem efter det och lämnade mina bageri kläder och lite sånt. Mötte sedan Sam för att åka till stan, köpte bara ett par leggings men det behövs ju! :) Åkte också och käkade sveriges godaste pizza! :) Gick bara hem till honom efter det och mös en massa :)
Idag drog jag och Martina till bootcamp. Vi kom dit näst först. Vilket var bra för då fick man en påse med en massa grejer i :) Vi hade tänkt träna en massor av pass men efter att man dansat i en timma i full ös och svetten bara rann så var man hyfsat slut efter det. Så vi tog lunch och sedan så åkte vi hem.
Imorgon ska vi också på baklucke loppis och bli av med en massa grejer. Så vi har samlat ihop en massor med saker.
Har ätit en otroligt god middag som pappa har lagat. Mamma hade också gjort en morotskaka till efter rätt. Som också var otroligt god! :)
Ska lägga mig under täcket nu och kolla på film.



Godaste pizzan jag och sam käkat! :)

Jag och Josefin :love:

Jobb intervju!

Kategori: Allmänt

Det var en grymt skön skoldag! :) Hade bara nationella och Matte, fick sluta efter det :P Åkte till stan med Jossan och gick in på Gina, båda kom ut med varsin tröja och sen blev det också donken och HM.
Åkte hem efter det och ringde upp Delselius som har försökt få tag i mig ett tag. Så ringde upp det och fick komma på jobb intervju på en gång :) Gick super! Ska provjobba på måndag så vi får se hur det blir :D
Ska kolla om det går någonting roligt på tv'n. Om inte så blir det läggdags! ;)


Trött på människor som ska säga vad det tycker och tänker exakt hela tiden.

Kategori: Allmänt

Namnsdag!

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och sippar mellan kanalerna på tv'n.
Jag har haft en helt okej dag. Drog till skolan som vanligt, började sent idag så vi hade bara svenska lektion och matte prov :P Vilket kändes grymt bra på provet, så jag är riktigt nöjd! :)

Drog bara hem efter skolan, la mig i trädgården direkt och solade en timma medans jag snackade i telefon med jossan.
Har namnsdag idag, ingen stor grej egentligen men jag fick namnsdags presenter! :) En bikini, en topp/blus och ett läppglans :) Så nu slipper jag köpa det!

Har nationella prov imorgon. Så ska sova nu och sen upp tidigt imorgon bitti! :) Godnatt.



Tröjan jag fick! :)

00.02

Kategori: Allmänt

Har haft en grym valborg! Har hunnit med ganska mycket men ska försöka ta det lite kortfattat.
Gick till brasan med mamma, råkade komma dit lite för tidigt så vi orkade inte vänta tills brasan skulle tändas. Men vi gick iallafall runt där och kollade lite.

Åkte hem till älsklingen efter det och firade valborg. Med honom och några andra, vi gjorde också vår egen lilla brasa och det vart verkligen super mysigt! :)
Sov också hos honom, och eftersom både jag och Sam är duktiga med att vakna tidigt och sova tidigt så somnade vi ändå hyfsat fort.

Idag har det absolut inte hänt någonting, bara legat hemma hos Sam och degat. Vilket var riktigt skönt. Känns nästan som söndag idag :p

Ska iallafall sova nu och försöka palla mig upp till skolan imorgon. Börjar sent och har bara två lektioner, så det är skönt! Och det borde jag orka också ;)

Nu blir det läggdags men jag hoppas att ni har haft en trevlig Valborg! :)


En grymt snygg bild som Sam tog på våran brasa igår!