filippa

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det är inge vidare att vakna klockan nio på en söndag. Men då slipper man ju sova bort hela dagen också.
Jag är grymt sugen på att dansa afro idag. Men eftersom att jag är sjuk så sket det sig. Så idag blir det nog att ligga i sängen för det mesta och glo på film. Älsklingen är så söt, han köpte choklad till mig igår bara för att jag är sjuk :) :love: Så har ätit frukost och laddat upp med halstabletter, näs sprey, cola och choklad. Ska träffa bästaste Frida någon gång idag också men det vet vi inte när det blir :P

Men nu blir det iallafall säg att du älskar mig.


En bild från gotland när jag var där med min gamla klass i sommras.

Bästa Lördagen på länge!

Kategori: Allmänt

Haft en bra lördag kväll ? :)
Min har iallafall varit grym! Jag och Sam tog oss en promenad med hunden i solen när han kom. Vilket var riktigt trevligt! :) Gick hem efter det och gjorde en stor pizza, som vart grymt god. Träffade en kompis också som vi inte träffat på sjukt länge, så det var också trevligt. Kom hem efter det, slängde oss i soffan och kollade på Troja som gick på tv :)

Sam drog hem för en liten stund sen. Så ska gå ner nu, dricka ett kallt glas med Cola. Borsta tänderna och sen blir det hem till midgård ett tag! :)


Bjuder på en bild, på mig och den finaste!

Lördags mys med den bästa! :love: :love:

Kategori: Allmänt

Han inte träffa Frida någonting idag. Så det får bli en snabbis imorgon istället :)
Sitter och laddar ner lite musik. Ska snart gå och möta Sam med vovven. Sen ska vi laga mat och ha myskväll, härligt! :)

Ha en bra lördagkväll! :)

Duktig Tjej! ;)

Kategori: Allmänt

Har suttit ute i solen med vovven. Fått lite färg! Har också städat rummet och känner mig oerhört duktig! Eftersom att jag är sjuk och helt slut i kroppen just nu. Ska bara dammtorka lite och sedan blir det till att fixa sig. Eller ja, ta en dusch. Igen stor lust alls att sminka mig eller ens tänka på klädseln idag.
Men först, ta en glass! :)

Hem till midgård!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det var ju inte meningen att jag skulle vakna runt 08.20 idag. Ville ju liksom sova länge. Men jag har blivit sämre under natten med den här hostan jag har. Så vaknade av att jag behövde hosta :P
Har iallafall legat i sängen sen dess och gjort en egen header. (för första gången) Och eftersom att jag inte har PS på den här datan så blev det paint istället. Så den får duga för tillfället. Tror dock inte att ni ser den än men det kommer väl upp så småningom skulle jag tro :P

Någon gång idag så ska jag träffa min bästavän Frida, och gå ner till Betong bryggan och softa där. Hoppas verkligen att solen är kvar då så att man kanske kan få lite färg? :)

Vid 18.00 kommer älsklingen Sam hit. Och efterosm att vi är själva hemma ikväll så ska vi göra egen hemma gjord pizza med en massa goda saker på och sen blir det nog bara film och en massor av mys! :) :love:

Ska vila en liten stund nu, framför tv'n och kanske sova lite? och sen blir det frukost och städa i rummet, peace :)


Nya headern.

Sova sova sova

Kategori: Allmänt

Har varit ute och träffat finaste vännen Frida! :) Satt vid vattnet i någon timma och bara snackade, hur mysigt som helst! :)

Har legat i sängen nu ett tag och kollat lite på film. Men eftersom att jag tror att jag börjar få lunginflamation så är det kanske bäst att släcka ner allting och sova? Kör på den! Godnatt ;)

Bild Bomb!

Kategori: Allmänt



















You have no reason to be mad bro!

Kategori: Allmänt

Långhelg!

Kategori: Allmänt

Whats up? Länge sen! Har haft så sjukt mycket att göra och det har hänt en hel del också!

Har firat 14 månader med Sam lite smått. Ingen stor grej än men det blev lite film och popcorn. Ur mysigt! :)

Min klass, eller rättare sagt alla årets ettor i gymnasiet ska byta skolor som går i min skola. Min bageriklass och parralellklassen blir flyttade till globen. Det är tydligen ovanligt många som sökt till min skola i år. Så Alla vi som blir tvåor nästa år måste flytta! Helt sjukt. Varför ska vi som gått i Enskede gård ett år behöva lida och flytta till en skola typ ingen vill gå i? Jag menar, det finns ju ändå en anledning till varför vi började i just Enskede gårds gymnasium och inte i någon annan skola. Allting handlar ju ändå inte bara om linjen? Aja, det var iallafall en stor besvikelse! :(

Hände en liten incident (stavning?) i skolan i tisdags. Och gjorde illa handen ganska rejält. Skolsköterskan tror att jag har sprickor i handen, så jag har gått runt med bandage ända sen i tisdags. Inte det roligaste.

Har också haft två nationella prov i svenska. De tredje är nästa vecka. Så det blir mycket plugg. Har också träffat Challe några gånger och tagit lite kvällspromenader med henne. Och sen har jag ju också träffat världens finaste pojkvän och umgåts med honom :)

Kom hem från skolan för några timmar sen och satt ute i solen i en timma. Och brun blir man! Som tur är. Funderar på att dra ut igen och ha lite musik i lurarna! Peace!


Fredags Mys! :) :love:

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har varit på super bra humör i stort sätt hela dagen! Vilket har varit riktigt kul! :D Även om vädret inte var det bästa.
Men en bra start i skolan gör alltid att resten av dagen blir bra, på grund av ens humör. Som jag i stort sätt redan har sagt så hade jag en bra dag i skolan! :) Åkte hem efter det och åkte och handlade med Martina och Emma. Sen åkte vi hem, lagade en massa mat. Taco blev det! Och sen gjorde jag en rabarberpaj till efter rätt med vaniljsås! Världens finaste pojkvän kom och en till av martinas kompisar. Så då käkade vi alla middag och hade det hur trevligt som helst! Hade också laddat upp med Hjärtan :) Ni vet såna där chips liknande saker som ser ut som hjärtan? Finns också i stjärnor. Och sen lite godis :) Har inte käkat det på riktigt länge så nu var det dags! ;)
Och senare på kvällen drog jag och Sam upp till mitt rum, slängde oss i sängen och kollade på film! Lite härligt fredags mys sådär! Och jag är super nöjd över kvällen, kunde inte bli så mycket bättre faktiskt! Ska lägga mig allderles straxt eftersom att jag gick upp 05.30 imorse. Ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon! :)


Bjuder på en bild som jag tog i sommras.

En lista

Kategori: Allmänt

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? Nej
2. Civilstånd? Förhållande
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? Ingen jag kommer ihåg nu, dum jag är ;)
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Idag
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Sam
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? Ingen aning?
7. När var sista gången du grät mycket? Minns inte
8. Är det någon du vill göra allt för? Min familj, pojkvän.
9. Hur många kan du berätta allt för? 5
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Yes
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Japp
12. Beskriv dig själv med ett ord? Omtänksam?
13. Har du något som hör till ditt ex? Nej
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Ja
15. Fullständigt namn? Filippa Isabell Puranen Albertsson
16. Favoritlåt? Har ingen speciell
17. Favoritfärg? Måste nog vara svart och vitt, annars grön/Turkos
18. Bästa vänner? Frida Svenzon
19. Person jag saknar? Frida
20. Första kyssen? Var länge sen
21. Sista kyss? Sista?
22. Första kram? Minns inte
23. Senast kram? Mamma o pappa
24. Senaste meddelande från? ''Yo bro<3 '' ;)
25. Senaste person som jag någonsin sett? Mamma o pappa
26. Mitt missbruk? Socker
27. Favorit butiker? Har ingen favorit
28. Vem jag berätta allt för? Sam
29. Favorit djur? Hund
30. Lång? 163
31. Vem har mitt hjärta? Sam
32. Favorit film? Måste vara tears of the sun eller water for the elephantes
33. En hemlighet? Då är det ju ingen hemlighet om jag berättar?
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? Ingen aning.
35. De flesta minnen med? Frida, Sam, Challe.
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? Ingen aning.
37. Den hetaste personen du vet? my boyfriend ofcourse!
38. Vem jag inte kunde leva utan? ?
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Sam
40. Vem jag älskar mest? Sam, familj.

Känner mig sjuk.

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Har haft fullt upp så har inte hunnit med.
Skolan har börjat som vanligt! Vilket känns skönt. Har också varit på studiebesök med några i klassen, och sätt hur dom gör med fisk och kött som ska säljas till olika butiker. Det var hemskt kan jag säga! Klassen har också varit på mariatorget och bowlat tillsammans med parralell klassen. Har också träffat Challe och umgåtts med henne och självklart träffat Sam också.
Idag har jag träffat Challe, vilket var otroligt kul! :) Har också sökt lite sommarjobb! :D

Är ensam hemma nu och väntar på att Syrran ska komma hem från jobbet, när det nu blir. Ska kolla på någon film på tv så länge och sen blir det nog till att ta en varm kopp kvälls té och sedan städa rummet! :)


Bjuder på en bild från USA 2008 ;)

Andra Avenyn maraton.

Kategori: Allmänt

Min lördags kväll har faktiskt inte varit den bästa om jag ska vara ärlig. Men tack till Challe som räddade den! :love: :love:
Ligger iallafall i sängen nu med en massor av energi dricka och popcorn. Nu blir det Andra Avenyn maraton!


En bild Challe tog från när vi var ute och gick i hamnen för någon timma sen.

Tack för idag bästaste!

Kategori: Allmänt

Har varit i nacka forum med Challe nu. Vilket var grymt kul! :) Synd bara att vi inte hade tillräckligt med pengar... Men kom iallafall hem med popcorn och en massor med energi dricka :) Så vi får åka in igen när vårat studiebidrag kommer!

På väg hem tog vi 422:an. Och den började låta as konstigt och så luktade det otroligt bränt. Så huvudet är inte på topp just nu. Hade tänkt städa rummet, men nej. Har laddat upp en skål med frukt och nu blir det andra avenyn maraton! Grymt! :)

Nacka Forum med Challe :) :love:

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Vad är det för fel på vädret idag? Såg vid 3 inatt att det snöade, ganska så mycket till och med. Och nu är det snö ute? Trist, trodde våren var här :P

Det blev ingen mer bloggning igår efter det att jag drog till Stan. Så tänkte berätta lite om gårdagen ;)
Åkte som sagt med älsklingen till stan. Vi gick runt och kollade lite och jag köpte äntligen mina efterlängtade jeans. Dom kostade typ dubbelt än vad jag hade bestämt mig för att byxorna max fick kosta. Men skit samma, köpte dom iallafall och dom är grymt sköna och snygga! :) Skönt att Sam var med för då kunde han också berätta vad han tyckte om dom :P Vi åkte till nacka efter det och mötte upp hans pappa och bror. Så åkte vi till Texas burger och käkade middag. Vilket var grymt gott! Som alltid ;) Och efter det så åkte vi bara hem till Sam och tog det lite lugnt. Det var helt klart den bästa dagen på länge. (om man bortser från den dagen jag träffade frida sist) Vi var otroligt glada båda två så det kunde ju inte bli mer än perfekt :)

Nu ska jag sätta på mig ett par strumpor och åka till Nacka Forum med Charlotte! :D

Åker till stan med den bästa! :) :love:

Kategori: Allmänt

Bageri eller foto?

Kategori: Allmänt

Visste ni att jag alltid har velat bli fotograf? :)
Jag har alltid tyckt om att ta en massa snygga bilder.
Funderar nästan på att byta linje, från bageri/konditori till foto.
Fast igår när jag bakade Citron-Lime paj till pappa så kom jag ju liksom på att jag egentligen gillar att gå på den linjen jag nu går..
Så vad tycker ni? Bageri/konditroi eller Foto? :)


Fredag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Är riktigt trött. Funderar på att lägga mig och sova ett tag till. Men självklart har jag mycket att göra idag så hinner liksom inte.
Idag ska jag åka till stan med Sam och köpa en massor av kläder. Jag kommer nog bara hem med byxor hoppas jag på, för det är det ända som jag behöver just nu. Så vi är troligtvis inne i stan några timmar och sen ikväll så vet jag faktiskt inte vad som händer. Det får vi se :)


Me and my best friend. Sommaren 2008

Länkbyte

Kategori: Allmänt

Tycker att ni alla ska ta och kolla in Fridas blogg ( http://liveinabox.blogg.se/ )
Hon skriver om Shopping och hennes vardag. Och hon gillar att fota! :)
Och som grädden på moset så har hon ett band som heter DiS. Coolt va? ;)
Jag tycket att bloggen är bra och värd att kolla på, så kika in!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har absolut inte haft någon tid alls till att blogga idag. Drog till tandläkaren. Det gick ganska bra! :) :thumbup: Men fick mer gummisnoddar, tyvär. Åkte med Martina och handlade efter det, köpte blomma till pappa och lite saker till maten. Sen blev det dellan för att köpa batong :) Åkte iallafall hem efter det, gjorde Citron-Lime paj. SJUKT GOD säger jag bara. Det är verkligen värt att göra den. Då det receptet åker in i min receptpärm :) Pratade också med min farbror, ska jobba på stockholms messan med honom. Som är ganska snart. Så jag fick en kock skjorta :) Det ska iallafall bli grymt kul. Och sen städade jag och Martina självklart en massor. Har ätit trerätters middag nu med familjen, farmor, farbror och sen mammas och pappas kompis kom över. Jag ska väl nog bara slappa lite nu. Älsklingen skulle komma över men det vet man ju inte när det blir :) Så jag tror jag ska städa rummet lite. Märkte att det verkligen behövs ;)


En bild på mig från sommaren 2010 skulle jag tro.

Grattis Världens Bästa Pappa! :love: :love:

Kategori: Allmänt

Drog till gymmet med mamma imorse vid 08.00 och gymmade med henne en timma. Kom hem efter det och somnade direkt. Har duschat och ska fixa mig nu och sen ska jag dra iväg mot tandläkaren :(
Pappa fyller år idag också så jag och Martina ska fixa lite här hemma. Laga mat osv. Måste skynda mig nu annars får jag brottom, som vanligt :P


Ni får en väääääldigt gammal bild på mig och frida. Sommaren 09 skulle jag tro :)

Världens finaste vän!

Kategori: Allmänt

Har varit med världens finaste och världens mest underbaraste vän.
Det är nu efter jag inser hur mycket jag saknar dig och hur mycket du betyder Frida.
Skulle kunna vara med dig varje dag.
Tack för prat stunden!
Jag älskar dig bästavän! :love:


Drar ut och träffar världens finaste vän! :love:

Kategori: Allmänt

Vrålhungrig

Kategori: Allmänt

Har inte gjort så mycket idag. Förutom att ha varit och handlat en massor med mamma och syrran. Ligger och kollar lite på andra avenyn och snart blir det mat! :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det har varit en grymt bra morgon! :thumbup:
Jag gick upp för någon timma sen och började göra amerikanska pannkakor till min syster. Som en liten överaskning ni vet? :) Idag händer det inte så mycket, ska städa rummet som jag inte gjorde igår. Sen ska jag troligtvis träffa Frida också :)
Ska fortsätta kolla på The Hills som går på tv.


Amerikanska pannkakor jag gjorde till syrran.

Lista.

Kategori: Allmänt

Nämn något som gjorde dig glad igår: Syrran.
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Kollade på tv
Det sista du sa högt? Puss
Det senaste någon sa till dig: minns inte
Vad har du druckit idag? vatten, saft, cola
Vad var det senaste du åt? macka och fil
Vad var det senaste du köpte? godis.
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig nu? Svart ute och regn
Godaste glassmaken? Polka!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Sover du tungt? Ganska
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Trivs du med ditt jobb? Jobbar inte
Favoritklädsel? de som är skönt
Favoritlåt just nu? Gotye - sombody that i used to know
Vad ser du om du tittar till höger min vägg
Vad gör dig glad just nu? ingenting.
Vad ska du göra härnäst? Kolla på film
Höger el vänsterhänt? höger
Humör just nu? utråkad
Favoritgodis? choklad
Kläder just nu? pygamas
Sommarplaner? tjäna cash
Hur många kuddar sover du med? 6
Morgon eller nattmänniska? morgon
Vad är viktigast för dig? Min familj, pojkvän
Är du kittlig? beror på vem som kittlar
Snarkar du? nej
Stjärntecken? fisk
Äckligaste insekten? helt klart spindlar, sen mygg
Stökigt el välstädat? har stökigt, men vill ha välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? Pojken :love:

Love is blind, but I see it with you :love:

Kategori: Allmänt

Skrämd för livet...

Kategori: Allmänt

Idag skulle jag ha gjort en massor med saker. Men självklart så hade jag ingen ork eller lust för att göra varken det ena eller det andra. Så jag har bara legat i sängen och tagit det lugnt, kollade på lite film och på tv. Har också ändrat bloggen som ni kanske ser? :) Jag är ju så där att jag måste ändra den lite då och då... Varför vet jag inte.

Drog ut för en liten stund sen och skulle träffa min pojkvän. Innan jag drog ut så sa pappa till mig ''gå längst vägen, det är några människor där'' Alltså i mörkret. Jag går på vägen och kollade upp lite mot det mörka, men såg ingen där. Så jag tänkte att det inte var någon där såklart. Rätt som det är när jag kollar upp efter en stund igen. Så ser jag 3 st killar. Precis brevid mig som bara stog och kollade på mig. Och vet ni hur rädd jag vart? Ringde min pojkvän direkt och bad han prata lite med mig eftersom att jag inte träffat honom ännu. Jag har verkligen inte varit sådär rädd på länge!

Jag ska ta och kolla på någon film nu eller kolla på tv. Vet inte riktigt än :)

Stor städning.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Orkade inte riktigt blogga igår.

Åkte till gymmet igår med syrran och tränade igen, riktigt skönt! Sen så simmade vi lite också.
Skulle också ha åkt till stan med Sam igår och köpa lite kläder. Men det stängde så tidigt och vi orkade inte riktigt stressa. Så vi stannade hemma hos honom istället och kollade på en massor med film.
Hände väl inte så jätte mycket mer igår, förutom att jag hade en kväll för mig själv och kollade på en massor med harry Potter filmer.

Ska gå upp nu och käka lite frukost. Sen blir det stor städning i rummet! :)

En bild jag tog för något år sen. 

Header? Någon?

Kategori: Allmänt

Börjar bli lite smått arg, försöker fixa en header men det vill inte alls. Någon som är gullig och vill göra en åt mig ? :)

Helgens låt

Kategori: Allmänt

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Har faktiskt inte så jätte mycket att säga just nu. Drog hem till min pojkvän igår. Vi var själva med hans bror, vi lagade mat och hade det grymt bra. Träffade Kevin senare på kvällen och umgicks med honom ganska länge. Idag har vi bara legat i sängen och degat, käkat en massa godis. Så nu är jag helt trött på godis, usch. Kommer nog inte käka något mer godis på ett tag eller ens någonting som inne håller socker. Överväger också om jag ska bli vegitarian. Just nu vill jag inte ens vara nära kött. Usch på det med. Funderar nästan på att dra ut och springa en sväng. Men jag ska väl till gymmet imorgon bitti, så får köra på lite då.
Ska ladda ner lite film nu och sen hoppas jag att det blir mat snart!

Påsk afton

Kategori: Allmänt

Har varit på gymmet med Martina och tränat. Alltid lika skönt att känna att man har gjort någonting bra. Vi har också solat lite solarium. Och blivit bruna ;) Sen åkte vi också till coop och köpte godis till mig och Sam tills ikväll. Blev lite förvånad när 2 KG godis som jag köpte skulle kosta 79, men fick det för 33 kr. Grymt bra ju! Vi skulle tagit en shushi lunch också men det blev inget. Sen fick vi också varsitt sött påskägg av mamma och pappa :)

Jag ska iallafall fixa mig snart. Och fixa väskan och lite sånt där smått. Sover hos Sam ikväll så det kommer inte bli någon bloggning förhoppningsvis. Men man vet ju aldrig ;)

Drar till gymmet

Kategori: Allmänt

23.55

Kategori: Allmänt

Har inte blivit så mycket bloggning idag, har haft lite att göra och sen ville jag bara ta det lugnt.
Har iallafall träffat Sam en liten stund, och sen tvättat en massor med kläder, lekte lite med världens finaste hund. Imorgon har jag grymt mycket att göra så vi får se vad jag hinner med. Ska nog ta och sova nu iallafall, så godnatt!

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Det var riktigt skönt att träna idag. Det var inte så många där heller så man kunde ju göra vad man ville. Duschade för en liten stund sen, ska ta någonting att äta nu och sedan så ska jag fixa mig, naglarna och lite annat. Ska kolla lite på jersey shore och sen blir det ut och träffa min underbara pojkvän! :)


En bild på min kära, finland 2010.

Långfredag

Kategori: Allmänt

Hejsanhoppsan. Idag blir det nog rätt så mycket som händer. Vet inte riktigt än vad men de lär vi få veta. Taggar iallafall ner till gymmet nu och tränar!

Smärta!

Kategori: Allmänt

Jag avlider! Eller inte, har sjukt ont i ryggen. Tror nog att det beror på att jag ligger i sängen för mycket. Jag antar att jag får köra på min medicin inatt som inte gick åt efter operationen så jag iallafall kan sova. Lite konstig i huvudet blir man ju men det gör inget om man ändå ska sova ;) Har ätit två mackor och gjort kvällsté. Nu är det bara att ligga i sängen och kolla på jersey shore. sen läggdags.


Back off

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli lite smått irreterad. När man träffar eller rättare sagt ser en person man en gång varit vän med. Man säger varken hej eller kollar på varandra, man är inte vänner alls. När den messar och skriver på facebook och man inte svarat tillbaka på grund av vissa anledningar i ungefär två månader, om inte mer. Borde inte den personen förstå att den ska låta en vara ifred?

En lista...

Kategori: Allmänt

Brukar du komma i tid: Alltid
Vad hade du i din mun senast: Latte
När mår du bra: När jag är glad
Hur känner du dig nu: Riktigt hungrig!
Kan du laga mat: Om jag får göra det som jag själv vill utan något matlagningsrecept så ja!
Vad pluggar du: Bageri och Konditori
Vad tycker du om fötter: Beror på vems det är liksom..
Är du smart: Inte om jag får säga det själv.
Vad har du på dig: Mjukisar och linne
Är du aktiv i skolan: Varje dag.
När och varför grät du senast: - ingen aning, mins inte.
Var det pinsamt att svara på det: nej?
Hade du en bra kväll igår: nej, rätt tråkig.
Din favoritdryck på morgonen: Juice (stavning?)
Vad ska du göra i sommar: Bara vara hemma
Är du nöjd med ditt liv: Mer än nöjd
Har du tråkigt just nu: den här är ju as rolig?
Vad i livet ångrar du: Ingenting just nu.
Är du musikalisk: Nej inte alls.
Vad lyssnar du på för musik: det som är bra.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej.
Är du bortskämd: Nej det tycker jag verkligen inte.

Påsklov!

Kategori: Allmänt

Trots att jag försov mig imorse, och missade en lektion så blev dagen grymt bra. Det var inte alls många i klassen, vilket var riktigt skönt. Tog en fika med Challe efter skolan, mysigt var det!

Har absolut ingenting speciellt att göra nu. Hade tänkt träffa pojken min men det får vi se hur det blir med det. Ska byta om och sen blir det Jersey Shore :)

Försovit mig 1 timma. Brottom brottom.

Kategori: Allmänt

Jersey Shore

Kategori: Allmänt

Har legat i sängen hela dagen sen jag kom hem från skolan, inte alls bra. Man blir så himla seg. Jag som skulle dra till gymmet men sen orkade jag inte. Ångrar det stort. Har iallafall kollar på water for elephants och nu ska jag fortsätta sega och kolla på Jersey Shore.


Jag och min finaste pojkvän, sommaren 2010
(Kommer lägga upp gamla bilder ett tag, har ju min dator som jag har haft i snart två månader, och har alltså inte så många bilder på den här. Så fort det går så slänger jag upp från min gamla )


Movie

Kategori: Allmänt

Kom hem från skolan för en stund sen. Har absolut ingenting att göra. Funderar på att städa rummet lite men det gör jag senare. Eller? Det blir iallafall film nu :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Känner inte alls för att dra till skolan idag. Men börjar ju 09.00 och slutar 11.20 så det blir grymt. Antar att jag kommer hem och sover efter det men det får vi ju se hur det blir :)

Tårtor!

Kategori: Allmänt

Hallå där! Som ni kanske märkte igår så blev det ingen bloggning på kvällen. Var hur trött som helst efter en tråkig måndag så somnade ganska fort.

Jag har inte så mycket att berätta nu faktiskt. Det ända som har hänt idag är att jag har stått i bageriet i skolan och gjort tårtor och bakelser. Det var riktigt kul. Trodde att det skulle vara mycket tråkigare. Så min grupp fick verkligen till det. Åkte iallafall hem till Sam efter skolan. Tog det lite lungt och när han skulle käka så somnar man ju självklart. Inte så konstigt egentligen när man går upp 05.30 och står i bageriet från 10.00 - 16.30. Ska plugga lite nu tror jag och städa. Sen blir det sängen!


Jag, Hilda och Piyarat gör våra prinsesstårtor.

1 av alla mina 16 prinsessbakelser jag gjorde.

Min prinsesstårta med Liljor.

Min schwarzwald tårta
. Den blev Gryyymt god! Så är rikrigt nöjd!

Min tårta, Lila med liljor.
Mys tårta, den röda med två vita rosor.
Hildas tårta, den rosa med vitsippor.
Piyarats tårta, den vita med ett körsbärsträd.

Bageri

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har egentligen ingenting att skriva just nu. Har lite brottom till skolan. Har bageri hela dagen så dagen lär bli ganska så bra. Drar också hem till Sam efter skolan för att plugga klart min sista inlämnings uppgift :)


There are millions of people in the world, but I only need one person and it's you.

Kategori: Allmänt

Drog till Coop med Sam och Glenn. Och vet ni? Bestämde mig för att komma ut därifrån med bara tuggummi. Och självklart så kommer jag ut därifrån med choklad. Jag fattar inte vad problemet är...

Jag har iallafall varit grymt duktig och gjort två rester nu. Så ska borsta tänderna och prata en liten stund med Sam. Sen blir det läggdags :)



You are my hero.

Kategori: Allmänt

Det är ju helt hopplöst. Varför kan jag aldrig hålla koll på alla viktiga papper? åååh!
Tar en paus från pluggandet och åker med min fina pojkvän till Coop och handlar :)

Mmm... Naturgodis!

Kategori: Allmänt

Har varit på gymmet och dansat lite. Vilket var riktigt skönt. Förutom att mitt ansikte svullnade upp till dubbel sice och kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Tulla blev också hämtad, roligt var det att ta hand om henne i helgen. Lite snabba cash också. Åkte ut med mamma för några timmar sen. Var inne på brisak och köpte stift + stiftpennor. Vi har ju sååå jobbigt att få tag i pennor i skolan. Så rätt som det är så är det någon annan dom har ens penna ;) Åkte också till Willy's och handlade lite mat. Och självklart så köpte jag natur godis. Typiskt mig att alltid köpa någonting ätbart så fort man är lite sötsugen. Tror nästan jag ska lämna mitt kort hemma så jag inte kan köpa någonting.

Skulle åkt hem till min sjuka lilla Sam idag en liten stund. Men jag har en massor med plugg som jag måste göra klart till på onsdag. Och sen blev det ju snöväder igen. Så har ingen lust alls att gå mellan bussar.

Ska kolla på Bert nu medans jag käkar upp mitt natur godis och dricker upp mitt glas med sprite. Sen blir det plugg!

Mot Gymmet!

Kategori: Allmänt

.

1 April

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har sovit grymt bra inatt. Men skulle nog vilja sova lite längre. Ska gå upp nu och käka frulle. Sen drar jag och mamma till gymmet och dansar afrikansk dans :)


Afrika <3