filippa

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt inte så mycket att säga just nu. Bara att martina äntligen har kommit hem. Vi har ätit en super god middag hela familjen. Kladdkaka och cupcakes blev det till efterrätt. Sam kom också hit en stund, låg för det mesta i sängen och pratade, vilket var väldigt skönt. Men nu är det dags att sova, jag är väldigt trött eftersom att jag inte fick så mycket sömn inatt på grund av att Tulla snarkade så högt.

<3

Kategori: Allmänt

If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldnt have fallen for the second.

Städa

Kategori: Allmänt

Det var ju inte lite kallt ute på promenaden med mamma och vovvsingarna. Kladdkakan gick sönder så jag var tvungen att baka en ny... Inte alls roligt och jag har inte alls mycket tid. Dagt att städa rummet nu.

Promenad

Kategori: Allmänt

Tar en promenad med mamma och hundarna.

LALEH - Some Die Young

Kategori: Allmänt

Kladdkaka

Kategori: Allmänt

Jag hade en helt vanlig hemmakväll igår för mig själv. Tulla kom också hit så vi tog lite promenader.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket faktiskt. Gick upp runt 8 någon gång och tog en promenad med Tulla. Sen la jag mig i sängen igen för att sova. Det är ingen rolig känsla att vakna upp och se att det snöar. Och det har gjort det i stort sätt hela dagen.
Jag började baka en kladdkaka för en liten stund sen. Men när jag märkte att vi inte hade något ströbröd så var jag tvungen att vänta tills mamma och pappa kommer hem. Idag så kommer iallafall världens finaste syster hem. Har saknat henne grymt mycket. Så nu blir familjen hel igen. Ikväll så kommer också min underbara pojkvän hit. Men, ska ta ett ryck och städa i rummet nu då och sen blir det till att göra klart kladdkakan. Ciao!


Bagheera är så otroligt gullig av sig! Han lånar ut sin säng till Tulla.

Regn

Kategori: Allmänt

Uppsi, blev ingen bloggning igår. Men jag hade iallafall en grymt trevlig fika med Charlotte i stan. Och sedan så åkte jag hem till Sam för att plugga. Där blev det också en massor av mys. Har blivit mycket med det på senaste tiden. Men gårdagen var riktigt bra.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Var helt ärligt sjukt tråkigt idag. Vet inte riktigt varför. Kanske vädret? Träffade också älskling en snabbis imorse på bussen och när jag gick av bussen i centrum.
Nu sitter jag här i mitt stökiga rum och väntar på Tulla. (en hund som jag ska vara hundvakt åt i helgen) Men det går lite segt. Ska gå ner nu och göra lite nudlar. Börjar faktiskt bli lite småhungrig. Sen så ska jag röja upp lite här.


Sommaren 2008

Skolan

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Sitter här och är i stort sätt färdig. Ska bara fixa håret lite snabbt och fixa väskan. Sen bär det av mot skolan ;) Slutar tidigt idag. Vilket är superskönt!
Ska till stan efter skolan och möta upp Challe, vi ska ta en fika någonstans vilket ska bli skit mysigt! Och efter det så åker jag hem till Sam och pluggar.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nepp, är super trött. Så det blir ingen film. Utan läggdags. Såå skönt.
Godnatt.

Film

Kategori: Allmänt

Idag var jag i skolan som vanligt, trodde att dagen skulle bli skit men den blev faktiskt riktigt lyckad! Blir alltid på bättre humör i skolan. Åkte iallafall hem till älsklingen min efter skolan. Köpte lite Cheez Ballz och han hade köpt Chips och Sprite. Så vi slängde oss i sängen och kollade på en film. Riktigt mysigt var det!

Hade tänkt att skriva ett hyllningstal, om min syster. Eftersom att hon är den mest värdefullaste för mig.
Men det lutar mer mot att jag sätter på en film och sen så blir det läggdags. Så blir det!

Min tröja har kommit!!!

Kategori: Allmänt

Som ni kanske ser med rubriken så har min tröja (+ två leggings till mig och mamma ) kommit med posten! De kom från den där ''sidan'' eller vad det nu är på Facebook, lager157.
Riktigt bra kvalité på kläderna och riktigt sköna! Dom är också billiga och dom kommer inom de dagar det står att dom ska komma. Beställde allting i söndag och de kom idag. Så det är inga förseningar! Så jag är riktigt nöjd!

Lite bilder på tröjan, leggingensen är bara vanliga svarta så det är liksom inget märkvärdigt ;)





Ska dra ner och käka lite middag. Är inte alls hungrig men det känns bättre än ingenting alls. Slänger in ett inlägg lite senare om hur dagen har varit !

Morgon kaffe

Kategori: Allmänt

Det här kommer blir en grymt dålig dag, känner på mig det. Somnade på fel sida igår. Vaknade på fel sida imorse. Sen har jag ju mina anledningar. Vad ska man göra? Sitter iallafall här med min morgon kaffe som jag hoppas ska göra mig på bättre humör. Om inte, så hoppas jag att någon annan gör det. Ska klä på mig snart och sminka mig. Börjar få lite små brådis men det skiter jag i nu.

Vet inte riktigt om jag drar hem till Sam och pluggar efter skolan. Känner egentligen att jag måste hem och ta det lite lugnt och vila ut. Mem vem vet vad som händer.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ingen film blev det, jag antar att det är ett ''tecken'' på att jag ska sova. Ska ju trotts allt upp 05.30 imorgon. Godnatt.


Saknaden för dig är stor!

Varför?...

Kategori: Allmänt

Har pluggat klart en livsmedels läxa nu tills imorgon, det blir nog min första läxa som blir inlämnad i tid ;) Hade tänkt att kolla på Jersey Shore nu men självklart så fuckar min tv antänn ur..
Jersey Shore har myrornas krig just nu... Aja, får väl ta och ladda ner en film lite snabbt som man kan se. Något tips om vad det kan vara?

-

Kategori: Allmänt

Pigg tjej... eller?

Kategori: Allmänt

Har varit på riktigt jävlans dåligt humör. Ibland, hade det inte varit för min mage som troligtvis är laktosintolerant (stavning?) så hade allt varit på topp. Smart som jag är så delade jag en semla med min vän Felicia. Vilket har grädde i sig. Så gick runt i bageriet från 10.30 - 16.30 och hade ont i magen hela dagen. Ajaj...

Men skit samma, började egentligen 08.00 idag. Klassen skulle till slakthuset och kolla på en massor med döda djur, Trevligt va? Inte så jätte, men jag var iallafall i skolan och gjorde en uppgift istället. Jag är nästan hela säker på att jag hade kommit ut som vegitarian om jag hade varit där inne. Och sedan så var jag ju bara i bageriet som vanligt. Har väl inte så mycket att berätta om det. Vi bakar? Och har alltid roligare än vanligt.

Jag skulle egentligen ha åkt till Sam efter skolan och pluggat, men eftersom att magen höll på att smälla av så åkte jag hem. Ska ta och käka middag och sedan blir det en otroligt massa plugg!

-

Kategori: Allmänt

tjoho!

Kategori: Allmänt

Idag har det verkligen varit världens segaste dag känns det som. Var i skolan som vanligt. Hade bageri och det blev lite stressigt mot slutet och man kunde knappt tänka på vad man skulle göra. Åkte iallafall hem till Sam efter skolan och softade lite. Det var egentligen meningen att vi skulle plugga men jag hade inte ätit någonting på hela dagen så det var lite jobbigt ;) Men är hemma nu, ska ta och plugga lite nu och sen så får vi se vad som händer. Inte så mycket antar jag.


Du är en av de finaste människorna som finns.

Trött Tjej

Kategori: Allmänt

Är typ världens tröttaste just nu. Kan knappt inte röra mig efter dansen igår. Har träningsvärk i hela ryggen och i skulderbladen. Inte alls skönt!
Jag har iallafall duschat nu och käkat frukost. Ska bara sminka mig och klä på mig sen så är jag klar. Åker självklart till slussen och möter Jossan som vanligt, sen blir det bageri hela dagen :)

Jersey Shore ♥

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från pojken för en stund sen. Min farbror skickade lite mat hem till mig, ur gulligt! Och super gott! Och allting blir ju genast mycket godare när man är hungrig så man skakar ;)
Jag och Sam hade iallafall super mysigt! Vi kollade lite på andra avenyn också som äntligen laddat klart. Ligger i sängen framför tv'n nu och kollar på Jersey Shore :)

Plugg

Kategori: Allmänt

Afrikansk Dans

Kategori: Allmänt

Har varit på gymmet med mamma nu och dansat Afrikansk dans. Vilket var grymt kul! Förutom att ansiktet svullnade upp, som om det var igår jag opererade mig. Vet inte vad det beror på men det gick ner snabbt igen. Så nu blir det afrikansk dans varje söndag istället för att träna i gymmet :)

Ska duscha och ta det lite lugnt nu en stund. Sen så drar jag hem till Sam och pluggar. Datan åker självklart med eftersom att jag behöver den :)

Mot Gymmet!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, allt bra? Sitter här och käkar en Baguett till frukost med en massa grönsaker i! Super gott! Har inte så mycket att säga just nu. Bara att jag sitter här i morgonrock och jag ska vara på gymmet med mamma om en halv timma. Måste skynda.


Filippa ♥ Sängen

Kategori: Allmänt

Det var väl helt okej att kolla på one tree hill tills jag insåg att jag sätt avsnitten förr. Så, nu blir det till att dejta mina kuddar istället.


Jag var bara tvungen att slänga upp en bild på den här snygga killen!

One Tree Hill

Kategori: Allmänt

Jag började ladda ner 2:a sesongen av Andra Avenyn för några timmar sen. Hade tänkt att kolla på några avsnitt nu ikväll innan jag skulle sova. Men självklart så har inte skiten laddat ner än. Och det lär det inte göra än på ett tag heller. Så jag får väl ta och kolla på några avsnitt av One Tree Hill istället. Men jag har beställt hem två par svarta leggings till mig och mamma. Och sen en vit hood tröja till mig med Amerikanska flaggan på. Tror jag det var.. eller? Aja skit samma. Ni får se när den kommer hem, gick varken att spara bilden för att lägga upp eller kopigera. Men nu, One Tree Hill!


Killen är grym!

Kategori: Allmänt

Haha alltså jag bara måste, killen är ju grym!

Gladiatorerna

Kategori: Allmänt

Har suttit och slöat lite framför Honey 2. En sjukt bra film det där! Har ätit middag med mamma och pappa. Ska fixa lite grönsaker med dipp och popcorn. Och självklart cola! Sen blir det väl gladiatorerna.



Mellan 2000 - 3000 bilder borta -.-

Kategori: Allmänt

Har städat i stort sätt hela rummet. Ska bara skura golvet och dammtorka lite om en stund.
Gick in på min gamla dator, för att lägga över alla mina bilder på en skiva. Så att jag kan fixa den datorn, ta bort alla bilder och allting. Men, alla bilder på den dator har förvunnit. Men men, dom kommer väl tillbaka någongång som det gjorde sist när det var problem med den. Behöver en glass paus, så går ut i trädgården och sätter mig :)

Vår ♥

Kategori: Allmänt

Var i Tyresö med pappa igår och köpte en båt. Det var faktiskt riktigt kul! Fick umgås lite med honom och han blev så glad över båten. Och jag vart glad över att följa med och hjälpa till :) Jag skulle ha träffat Challe igår men hon fick typ inte mina sms som jag skickade så fick liksom inte tag på henne, så det får bli någon annan dag. Åkte iallafall hem till Sam sen. Tog det lite lugnt och så, och sen så käkade vi middag också. Sen tog vi det lite mera lugnt och sen drog vi ut en stund och träffade Kevin, Oscar och deras kompis. Sen drog jag hem :)

Ligger just nu i sängen och har ätit frukost. Idag blir det nog bara en hemma dag för min del. Måste plugga. Och innan det så måste jag ta och städa, det är ju ett bombnedslag här. Men nu ska jag ta och kolla ett avsnitt på Andra Avenyn. Sen städa! :D

Mot Tyresö

Kategori: Allmänt

Hallå där! Hade ganska så mycket att göra igår, därför blev det ingen bloggning.
Men igår så fick vi långhelg. Var bara i skolan vid nio och gjorde ett prov och sedan så drog jag till gymmet och tränade lite. Kom hem efter det och tog det lite lugnt och vid 17.00 hade vi utveckligssamtal i skolan Och det gick väl bra. Har C i alla bageriämnen och är på väg upp mot B. Så det var ju kul :) Ska sminka mig nu och sedan så ska jag åka till Tyresö med pappa för att han ska köpa en båt -.-
Idag ska jag också träffa Challe och sen ikväll så ska jag hem till Sam.

För er som nu inte förstår er på det nya systemet.

MVG  = A
VG + = B
VG    = C
G +   = D
G      = E

IG     = F

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu var det några dagar sen igen.. Men som sagt, har mycket att göra. Igår slutade jag med godis och sötsaker helt. Eller det blir väl egentligen idag eftersom att jag inte kunde hålla mig från bullar i bageriet igår. Och sen så tränade jag med mamma på gymmet. Riktigt kul! Ska börja träna 3 gånger i veckan. Och bort med allt socker, det blir nice! ;) Men har iallafall inte mycket tid nu heller. Ska ta 07.00 bussen från centrum och ska sminka mig innan det och fixa väskan. Sen bär det av mot globen och går på ett bageri med klassen. As kul... -.- Nej men det är ju bättre än att ha teori i 3 timmar och 20 minuter :)  Hörs senare om jag nu hinner med det. Om inte, ha en bra Onsdag! :)

Ansiktsmask Och Färgat Hår.

Kategori: Allmänt

Sitter här nu med en ansiktsmask och färgat hår. Ska snart gå ner och sköja ur allting och käka en avokado :) Färgen (kastanj) blev väldigt bra än så länge. Känns lite ljust jämnfört med vad jag brukar ha förut. Men det är ju kul att variera lite än att ha samma vanliga färg varje gång ;)

Ska dra och skölja ur allting nu så får vi se resultatet sen ;)

Spa kväll!

Kategori: Allmänt

Har varit på coop med mamma och köpt hårfärg. Så ikväll så ska vi ha en liten spa kväll tillsammans. Lägga ansiktsmask och färga varandras hår :) Så det blir nog en rätt så bra söndag kväll. Den som oftast brukar vara ångest dagen. Men det är skönt att få umgås lite med sina föräldrar någon gång :)

Har pratat lite med älsklingen också, vilket var skönt att få prata ut lite. Har också kollat lite på andra avenyn. Nu blir det iallafall middag, blir någon fisk och räk soppa från Tunisien. Ska bli riktigt intressant faktiskt! :) Sen blir det mys med världens finaste mamma!

Tillbaka igen

Kategori: Allmänt

Hallå där! Har inte bloggat på typ två veckor? Har haft otroligt mycket att göra i skolan så jag var tvungen att ta tag i allting :) Så nu blir det ändring på det!

På senaste tiden har jag iallafall träffat Sam ganska mycket för att plugga. Vilket behövs. Så vi har inte riktigt hunnit med så mycket annat. Har pluggat klart alla mina rester i livsmedel. Vilket var riktigt skönt :)

Annars har det inte hänt så mycket. Var i nacka igår med mamma och köpte nya skor. Och Efter det åkte vi till Stan och gick runt lite på söder och tog en fika :)
Ligger i sängen och kollar på Jersey Shore på tv! As bra :) Ska snart hoppa i duschen och ta en promenad med mamma.

Stockholms Hotell Och Resturang skola

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Förutom att jag drömde en mardröm inatt, om någon blandning av två i min skola, personlighet och utseende var helt konstigt. Den ena hade liksom den andres personlighet. Typ som om dom hade bytt.  Herregud.. Är nästan förbannad på människan i drömmen som inte ens existerar. Eller gör den? :O

Skit samma. Ska åka till skolan snart. Eller nej vänta. Idag ska klassen till Stockholms hotell och resturang skola och laga mat. Och det ska faktiskt bli riktigt nice! :) Är grymt taggad. Efter skolan, eller efter vi varit där. Så drar jag och Jossan till globen och kollar runt lite. Och efter det så åker jag hem till Sam och pluggar. Har prov i övermorgon och det kom jag på i Fredags? Smart du är Filippa! ;) Så idag blir det en massa plugg. Ska fixa väskan nu innan jag ska dra och sen så måste jag borsta tänderna också :P Ska ta halv bussen så har ju lite brottom!


Today

5 Mars - Godnatt

Kategori: Allmänt

4 Mars - One Tree Hill

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt nöjd över min födelsedag :) Den kunde nästan inte bli bättre. Förutom att min syster och pojkvän kunde varit här. Men det kommer ju flera födelsedagar. Om ett år eller så ;) Jag är iallafall super nöjd över allting! Ska iallafall avsluta dagen/kvällen med att tända en massor med ljus i mitt rum. Lägga mig under världens skönaste filt och kolla på One Tree Hill! :)

4 Mars - Bilder efter operation

Kategori: Allmänt

Lovade min syster tidigare idag att jag skulle lägga upp lite bilder på mig/mitt ansikte hur min svullnad i ansiktet har gått ner. Så här kommer några bilder :) (förvänta er inte att dom ska vara snygga)


13 Februari ( 1 veckan efter operationen)

10 Februari Alltså 2 dagar efter operationen

22 februari

Och från sidan, 22 februari

25 Februari

27 Februari

Och idag, 4 Mars

Och från sidan (4 mars)

4 Mars - Middag!

Kategori: Allmänt

Smörgås tårtan är gjord! Av mig själv ;) *stolt*
Det ändas som saknas är bara Pojken och syrran :(



4 Mars - Gästerna har gått

Kategori: Allmänt

Brorsan och hans familj har varit här. Och sen var farmor och min farbror också här :) Min bror tyckte att tårtan var otroligt god och han tog mera av den! Bra för mig för han är ju kock också ;) Nu ska jag gå ner och göra klart smörgåstårtan helt så att vi kan äta den till middag sen! :)


En annan tröja jag fick, dock inte linnet under. Halsbandet i silver fick jag också från världens finaste pojke! :)

4 Mars - Hungrig!

Kategori: Allmänt

Har handlat lite med pappa, känns inte alls som att jag fyller 17. Och han tycker jag fyller 15 eftersom att när jag fyllde 15 var han i finland och jag i sverige. Och när jag fyllde 16 vad jag i afrika och han i finland.. :) Så ja.. Ska gå ner och ta lite lunch, är grymt hungrig! Ska också damsuga och fixa. As kul att göra det på sin födelsedag ;)


en bild på mig och min nya tröja ;)

4 Mars - Prinsesstårtan klar

Kategori: Allmänt

Har bakat en tårta med mamma nu. Världens bästa blev det inte men det blev en tårta iallafall! :)

Ska hoppa i duschen nu och åka och handla med pappa sen :)

4 Mars - My Birthday!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Och sorry för att jag inte bloggade någonting mer igår kväll! Gjorde smörgåstårtan, eller ja så mycket jag behövde göra. Ska göra klart den idag och en prinsesstårta! :) Sen var jag tvungen att städa lite.

Mamma och pappa väckte mig för en liten stund sen. Fick en massor av presenter och jag är helnöjd! Sen fick jag också en vacker blomma och frukost på sängen :)
Idag blir det nog inte så mycket uppdatering eftersom att det är min födelsedag idag :) Men när jag får tid och kan så blir det säkert någonting. Annars.. ha en bra söndag! :)


Frukost, ganska så suddig bild men man ser ju iallafall vad det ska vara, eller? ;)

3 Mars - Kärleken är det vackraste som finns.

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från Sam. Köpte med mig lite choklad och Ben&Jerry's med brownie. Så vi låg i hans säng, snackade lite och åt av det jag köpt. Fick också en födelsedags present av honom! Skit gulligt! :) Men rätt som det var så somnade vi, båda två. Och vaknade en halvtimma innan jag skulle hem.
Så nu är jag hemma igen, ska gå ner och börja lite smått med smörgås tårtan tror jag. Och sen antar jag att det blir middag med mamma och pappa och sedan gladjatorerna senare ikväll :)

3 Mars - Köper fika och sen hem till Sam

Kategori: Allmänt

Har fixat mig nu :) Ska bara ta med mig alla saker jag behöver i väskan och sen så drar jag ner till centrum och köper lite fika och sen så åker jag hem till Sam :)
See you tonight! ;)

3 Mars - Ändrade mig!

Kategori: Allmänt

Jag ändrade mig! Det får bli en sån här istället! :D

3 Mars - Blir irreterad...

Kategori: Allmänt

Hittade en smörgåstårta igår som jag ska göra till imorgon. Tror ni inte att jag inte hittar den nu ? Har letat i typ en timma nu och se om jag kan hitta den men nej, det gjorde jag inte. Så jag får ta och göra en annan smörgåstårta. Den såg inte alls lika god ut eller den såg inte alls lika fin ut som den andra.. Aja, har iallafall skrivit allting på ett papper som jag behöver. Ska äta frukost och hoppa in i duschen..



3 Mars - Prinsesstårta

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit gott ? Själv så har jag sovit grymt bra! :) Är fortfarande trött men tänkte att jag måste upp någon gång ;) Ska skriva ner ett tårtrecept nu. Eftersom att jag ska göra en prinsesstårta imorgon :) Så ska skriva recept. Städa och byta lakan. Sen får vi se vad som händer! :)

3 Mars - Städat.

Kategori: Allmänt

Trodde aldrig att jag skulle orka. Eller ens komma igång med att städa över huvudtaget. Jag har iallafall plockat och fixat, satt saker där dom ska vara och sånt. Fortfarande lite pyssel att göra, och dammsuga och skura golvet. Men det är någonting som jag hinner göra imorgon bitti. Så det är lugna puckar ;) Har annars lagt mig i sängen för en liten stund sen, messar lite med pojken min och nu ska jag sätta på One Tree Hill ! :)


Finland 2009 med Sam

3 Mars - Kom att tänka på...

Kategori: Allmänt

Att det var exakt ett år sen jag var i afrika. Idag (för ett år sen) skulle jag och mamma åka till syrran i Moshi från Zanzibar. Då kanske jag inte visade, men idag saknar jag Afrika grymt mycket. Och alla andra dagar sen jag kom hem därifrån. Skulle kunna flytta ner dit vilken sekund som helst.. Eller nästan :) Saknar det enormt mycket iallafall!





2 Mars - Trött Tjej!

Kategori: Allmänt

Har ätit en grymt god middag med mina föräldrar och kollat lite på The Voice Sverige med dom. Gick upp efter ett tag och började titta på One Tree Hill. Riktigt bra det där! Man liksom fastnar framför det och sen kommer man inte där ifrån :) Nu ska jag iallafall gå ner, hämta ett stort glas med Ramlösa äpple! Till er som inte har smakat den, ni borde testa! Den smakar nästa som piggelin! :D Jag älskar det iallafall så ska hämta ett glas nu, sätta på ipoden i högtalaren och sedan blir det städ time! Taggad! :D


Zebror! I Afrika för ett år sen.

2 Mars - Hemma igen.

Kategori: Allmänt

Och jag har haft en grym helg tänkte jag säga, men det är ju bara fredag än så länge ;) Jag och Sam hade iallafall en helt underbar torsdag! Och det var riktigt skönt att få umgås på ett annat sätt än att vara hemma hos någon och glo på tv.
Vi käkade iallafall middag på burgerking. Första gången jag åt hamburgare på en månad! Sen såg vi på bio, Shoo bre och den var riktigt bra. Och rolig också :) Så vi var nöjda!
Efter stan så tog vi oss en sväng förbi centrum och köpte lite chips, popcorn och läsk till kvällen. Och sen drog vi oss hem till Sam. Kollade lite på film och så.. Somnade väl hyfsat tidigt. Men ändå sent ;) Och idag har vi bara slappat. Eller iallafall jag. Sam drog iväg en sväng men kom tillbaka sen. Och sen mot kvällen blev det en massa plugg. Och han gjorde sjukt mycket! Stolt över honom som kämpar! :)
Är iallafall hemma nu och hoppas att jag får middag snart. Har ju trotts allt inte ätit någonting på hela dagen :( Nu ska jag kolla på lite recept eftersom att jag fyller år snart och sen så måste jag försöka ta ett ryck i rummet. Ska försöka göra det snabbt så jag kan få slänga mig i sängen sen och kolla på film. Det är ju trotts allt fredagkväll ;)

1 Mars - Saknar min bästavän

Kategori: Allmänt

Hinner egentligen inte blogga just nu, måste fixa väskan, ringa några samtal och sedan sminka mig. allt de ska jag ha gjort inom en kvart. hörs imorgon! ;)

1 Mars - stressad!

Kategori: Allmänt

Ni ska bara veta hur skönt det var att ta en morgon promenad! Tror jag ska ta och fortsätta med det.. ;)
Har ätit frukost nu iallafall. Ser att tiden har runnit iväg och att jag ska gå hemifrån om en timma. Så måste skynda mig! ;)

1 Mars - Morgon promenad med Bagheera.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Har verkligen inte sovit någonting inatt. Igår när jag kom hem så vart det nästan läggdags direkt. Var med Sam hela dagen. Pluggade och lite sånt. Sen åkte vi med Sams bror och deras pappa till donken och käkade. Mer hände det väl inte igår.

Natten var verkligen inte den bästa. Somnade och vaknade, behövde hämta vatten, behövde dricka. Så höll det på till typ halv sju imorse? Sen somnade jag och sov som en stock :)

Idag har jag egentligen en massa saker att göra. Ska gå ut med hunden nu, annars kissar han på sig ;) Sen ska jag också städa, diska lite och försöka hinna slänga in en tvätt också. Ska också kolla vad vi ska äta på söndag (min födelsedag) eftersom att det är jag som ska baka tårtor och laga middagen :) Sen så ska jag bara fixa mig och min väska. Sen blir det till att gå till farmor och lämna hunden och sedan så åker jag hem till Sam och pluggar en liten stund ;)

Runt kvällen så åker jag och Sam in till stan. Går och kollar lite i affärer och går på bio. Sen åker vi hem till honom, kollar på film och sen så sover jag där :) Bättre torsdag blir det nog inte :D

Men vovven måste ut :)