filippa

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har inte varit den bästa på att blogga den senaste tiden. Har umgåts med syrran. Shoppat med challe och också tagit en lång promenad med henne i stan. Gått på bio med pojkvännen, tog en fika, middag och sen också en myskväll med honom på samma dag. Annars så har jag bara legat och kollat på The vampire diaries hela tiden :)

Ska snart gå och fixa mig och sedan så drar jag mig mot Sam :)







Hjälp?

Kategori: Allmänt

Jag ska köpa någon av det här väskorna imorgon. Men jag kan inte bestämma mig om vilken. Skulle vara super gulligt om någon kunde säga vilken som är snyggast och vilken som passar mig bäst! :) :) :)


<3

Kategori: Allmänt

Igår så har jag och Sam varit tillsammans i 1 år och 5 månader :) Så dagen spenderades ju självklart med honom och en massor av mys :) Sen så hände det absolut ingenting mer igår än att träffa honom.

Idag, har jag absolut ingenting planerat. Det verkar inte heller va eller ens bli sådär jätte bra väder ute så jag bli nog bara säng liggandes idag under tecket och ska kolla på one tree hill ! :)


Big love

Kategori: Allmänt

Bubblizz

Kategori: Allmänt

Jag är hemma från en otroligt underbar, mysig, rolig, perfekta kryssningen. Det har varit så otroligt skönt att skippa Stockholm i någon dag och vara i Tallin med pojkvännen, hans bror och deras mor istället. Det kunde bara inte bli bättre! Fick med mig poncho, stavas det så? :P Skit samma. Fick med mig en och ett par vantar till min mor som hon beställde. Så allting har varit helt underbart! :)

Just nu då? Sitter i soffan helt själv och sippar mellan kanalerna på tv'n. Käkar också Bubblizz och dricker fanta :) Ska ta och rensa lite bilder på datan, inte för att jag inte har så många men ska slänga in allt i olika mappar :)

Ha en bra lördag kväll! :)


Kryssning med pojkvän

Kategori: Allmänt

Hinner egentligen inte blogga just nu. Har 1000 saker som jag ska hinna göra idag innan kl 15.00. Nu är det bara att hoppa upp ur sängen och göra allt jag behöver göra. Sen blir det kryssing till tallin med den bästa! :)



Morgon promenad

Kategori: Allmänt

Har knappt sovit någonting inatt... Och det hjälper ju inte att en person skickar 1000 sms när man håller på att somna. Förstår inte riktigt vad grejen är ibland :P Gick iallafall upp vid sju tiden för att sedan gå och träna på gymmet. Men smart som man är så vet jag inte vart jag har lagt gym kortet så tog en promenad med vovven och gjorde mamma sällskap till hennes jobb. Det är ändå otroligt skönt att ta en tidig morgon promenad när det är sol ute! :) Ligger i sängen och kollar på tv, inge vidare bra just nu så ska ta och stänga av och vila några timmar :)

-

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar helg! Fredagen spenderades med pojkvännen och en massa andra vänner :) Igår (lördag) så spenderade jag hela dagen med mina underbara föräldrar. Vi tog Gustavsbergs båten in till stan och deet var verkligen super mysigt! :) I stan blev det middag på en kinesisk resturang där vi käkade buffé. Kan ni förstå hur mycket sushi jag käkade? ;) Det var ju rena drömmen. Men självklart så åt vi inte bara sushi. Gick sedan till stadion för att möta upp några bekanta från Finland. Och sen blev det bara buss turen hem.

Idag, var jag, syrran och mammsen i nacka och växlade pengar eftersom att jag åker på kryssning på Torsdag :) Det blev också till att vi kollade runt i lite olika affärer och tog oss en mysig fika :) Nu på kvälls kvisten tog vi oss ut till Martinas stuga som hon ska flytta till och kollade läget lite.


Fika med bästavän!

Kategori: Allmänt

Det hände inte så mycket igår. Förutom att jag städade hur mycket som helst och sedan mot kvällen så ville pojkvännen och hans pappa bjuda mig på middag. Så vi drog och käkade :)

Gick upp vid 9 tiden imorse för att städa undan de sista och laga frukost till mamma och pappa som kom hem från finland imorse. Ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa mig, sen blir det till att ta en fika med bästavän! :)

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att säga, har slutat jobba. Vilket är otroligt skönt, äntligen får man ha sommarlov och göra lite det man vill. Fast ändå vill jag tjäna pengar. Träffade min fina vän Josefin igår och tog en lunch på skinnaviksberget :) Sen träffade jag också min fina pojkvän och umgicks med honom resten av dagen :)

Idag händer det inte så mycket faktiskt, ligger just nu i soffan och glor på ett program som jag fastnade för. Annars så blir det till att städa hela huset idag eftersom att mamma och pappa kommer hem från finland imorgon. Ska också prata lite med pojken om en kryssning som jag troligtvis ska med på :) Mer vet jag inte.

Super trött tjej!

Kategori: Allmänt

Efter att ha jobbat i två dagar nu så är jag riktigt trött. Vill bara gå och lägga mig och få mina två sista dagar på jobbet avklarade. Men annars så har de här två dagarna gått riktigt bra. Och jag har inte lika mycket ångest heller vilket jag hade förut väldigt mycket :P Har också träffat pojken min en liten stund både igår och idag. Så fick lite styrka ;)

Ska snart åka iväg med syrran och kolla på något hus som hon ville se. Och sen antar att att vi åker och handlar någonting. Ska köra på ansiktsmask och fotbad ikväll. Det behöver verkligen när man är så här trött och sliten. Ska också sova rätt tidigt ikväll eftersom att jag börjar 06.00 imorgon :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Har varit hemma i helgen fast jag egentligen skulle jobba. Men jag mådde inte alls bra så det fick bli en hemma helg! Har umgåts mycket med syrran eftersom att mamma och pappa har åkt till finland. Och igår träffade jag pojken min. Kollade på en film med lite chips, dipp, godis och läsk. Senare mot kvällen så gick vi ner till stranden och kollade på solnedgången, vilket var supermysigt! :) Måste bara säga att han är bäst också! Sötnosen gav mig en parfym som luktar så otroligt gott. Fick de eftersom han har varit i skottland :)

Idag har jag i stort sätt inte gjort så mycket. Åkte till Nacka forum med Challe en stund och sen har jag bara varit hemma och små plockat lite. Har åter igen fått lite små ångest inför imorgon eftersom att jag ska jobba. Efter att ha varit hemma i 5 dagar och haft otroligt skönt. Jobbar dock bara 4 dagar till. Så de här dagarna ska jag klara lätt som en plätt. Och jag hoppas verkligen att dagarna går fort :) Ska ta och ringa prinsen nu och sedan kanske kolla lite på walander. Sedan blir det läggdags! :)