filippa

Fredag

Kategori: Allmänt

Har legat ute i solen med älsklings hunden i någon timma. Varmt och skönt var det. Har också snackat med Sam i telefon. Började städa i rummet för en liten stund sen. Men ska gå ner nu och ta en dusch. Sen rör jag mig till mammas jobb och möter upp henne :)

Tandställningen är borta!

Kategori: Allmänt

Har jobbat som en himla galning från måndag till onsdag. Allt har varit lite upp och ner. Det är nog den konstiga ångesten jag får dagen innan jag ska jobba. Varför jag får den vet jag inte.. :S

Jag har iallafall umgåts med mina föräldrar hela veckan. Speciellt mamma, och det har varit helt underbart! :) Tog bort tandställningen igår vilket är enormt skönt! Efter 4 år. Det är en ganska lång tid. Men jag är iallafall nöjd :) Var också ledig från jobbet igår. Så gick till mammas jobb igår efter jag tog bort tandställningen för att mamma och pappa ville att jag skulle komma och visa dem, så det vart en liten promenad. Gick hem en stund efter det och slappade lite och sen tog jag en promenad med challe och med vovven! :) Åkte upp till min bror efter det med mamma och pappa och grattade min yngsta brors dotter som fyller 2 år idag :) Och efter det så åkte vi och handlade en massor :) Har också fått en chokladbok och en brännare av mamma och pappa! :love:

Har pratat med pojken för en liten stund sen som just har landat med planet från skottland.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hade tänkt gå ner och käka en stor frukost nu framför tv'n. Sen kanske gå ut och sola i någon timma och sen måste jag ta tag i mitt rum och städa undan allting! Ska också möta mamma vid hennes jobb och sen köpa ett busskort till mig. Funderar också på att åka hem till pojken ikväll och hälsa på honom! :)





Massor av kärlek till dig!

Kategori: Allmänt

Med dig är jag lycklig, med dig är jag stark.
Jag saknar dig min älskling! :love:

:love:

Kategori: Allmänt

Har varit ute och träffat min underbara bästis festis! :D Det är så otroligt skönt att träffa henne! Sen är det ju grymt när man har sommarlov så man kan planera lite saker också ;)
Vi låg iallafall och solade, även i regnet! Det blev också otroligt kallt så vi drog hem. Har lagt mig i sängen nu med ett glas saft och ska ta och kolla på Johan Falk! :)

Tack för en underbar midsommar! :) :love:

Kategori: Allmänt

Jag har haft min bästa midsommar någonsin det här året! Är så otroligt nöjd över allting! :) Har varit ledig nu i tre dagar från jobbet på grund av det här med midsommar. Det har varit riktigt skönt. Men imorgon är man ju tillbaka igen. Och då börjar jag jobba klockan 06.00. Men häldre det än att sluta sent :)
Firade självaste midsommarafton hos min underbara pojkvän med hans familj och min familj. Lunchade på stranden, umgicks med pojken min efter det och sen gjorde jag våran midsommar tårta. Vi tog en massor med bilder som man bara vill ta och kolla på hela tiden. Så otroligt fina! Umgicks bara fram till middagen som var grymt god! Sen rörde jag och Sam oss ner till stranden och umgick med några en stund. Sen blev det bara hem till honom. Käkade tårta och umgicks med våra familjer. Senare mot senkväll/natten så la vi oss och kollade på en film. Sov också där såklart. Så det här har verkligen varit min bästa midsommar! :) Igår hände det inte så mycket. Låg bara i sängen och slappade med min pöjk :P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt att slappa på min lediga sista dag. Hade också tänkt att fixa till min garderob, kanske lite här också? :P Ska också sola lite och träffa bästavän! :)





Saknar

Kategori: Allmänt





Film.

Kategori: Allmänt

Igår blev det ingen bloggning, jag var så sjukt slut efter jobbet. Åkte hem till Sam och umgicks med honom. Och sen när jag kom hem så satt jag i trädgården och snackade med mamma och pappa en massa :) Sen vart det i stort sätt läggdags. Jobbet gick också bättre igår än vad det gjorde i förrgår. Vilket var väldigt skönt. Och idag gick det ännu bättre än igår! Har så ont i hälarna just nu efter att ha stått upp i nio timmar. Så jag ska väl gå ner nu och göra en kopp té och sen blir det film :)

!!!

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen igen, men bortsätt från det så kunde min dag varit mycket bättre! Sov nästan ingenting inatt, antar att jag var för nervös eftersom att det var första dagen på jobbet idag. Och om jag ska vara ärlig så skulle jag häldre ha ett sommarlov utan sommarjobb! Just nu så känns det som det, iallafall ha ett annat jobb. Var iallafall på riktigt dåligt humör och ville där ifrån fort som möjligt. Jag började tänka att jag skulle säga till dom att jag hade feber och behövde gå hem. För jag mådde inte alls bra! Men sen var ju det där med pengarna som gör så att man stannar kvar. Förstår inte hur människor kan vara så otrevliga, taskiga, dryga och framför allt förvänta sig att ungdommar som söker sommarjobb hos dom ska vara helt perfekta och kunna allting. Jag har precis gått ut första året på gymnasiet och jag kan en hel del inom bageri/konditori än vad jag kunde för ett år sen. Varför förvänta sig att en som ska börja tvåan ska vara lika duktiga som dom? Eller ens att en människa som aldrig hållt på med bageri/konditori ska veta grunden. Jag vet som sagt inte hur länge man ska orka vara där utan att bryta ut totalt! Så nu är det bara att tänka pengar, pengar, pengar! Jag trivs inte alls. Det här är första och sista gången jag söker jobb/sommarjobb på ett bageri. Och sen förstår jag inte riktigt hur chefen tänker när man lämnar en människa ensam på jobbet för att städa det sista när man är där första gången. Fy fan säger jag bara!

Ni som vill ha sommarjobb eller ett extra jobb. Sök aldrig på dellan! Det är verkligen ingenting som jag kan rekomendera!


Twilight

Kategori: Allmänt

Skrev ingenting mer igår. Men jag åkte hem till Sam och umgicks med honom :)

Vaknade vid 10 tiden idag då jag gick till gymmet och tränade. Var riktigt duktig om jag får säga det själv. Körde 1 timma på en maskin där jag vanligtvis brukar 15 minuter på. Så jag är riktigt nöjd, körde självklart lite mage och ben också. Kom hem för någon timma sen och tog en dusch vilket var väldigt skönt och sen belönade jag mig med en tonfisksallad efter träningen. Ska gosa ner mig lite i sängen nu och kolla på Twilight! :)

Ha en bra Fredag!


Träna + Tv

Kategori: Allmänt

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Då har man äntligen fått sommarlov. Lite trist är det ju eftersom att man har haft så otroligt roligt i skolan. Men på ett sätt är det rätt så skönt. Var ju som sagt i skolan, höll Josefin sällskap medans hon gjorde rent sitt skåp. Sen höll rektorn tal på skolgården och lärarna sjöng, upp till klassrummet och fick betygen och fika. Sen slutade vi :) Har bara legat hemma i sängen och halv sovit ända sen jag kom hem, tills det var dags att åka och handla.
Käkade en god middag med familjen och sen vart det Jordgubbstårta till efterrätt! :) Ska försöka sova nu för att få i mig lite sömn. Sov ju som sagt inte mycket inatt ;)


Bättre sent än aldrig.

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och håller på att bli galen! :O Klockan är 05.05 och jag kan fortfarande inte sova! Kanske ingen ide nu eftersom att jag ska upp 06.30 för att sedan vara i skolan med Josefin klockan 09.00 :P Är vrålhungrig och törstig som tusan så jag antar att det är det som är problemet. Men ska försöka sova den sista tiden iallafall.

Hade iallafall en underbar kväll igår. Gick på informations möte. Riktigt intressant var det och på måndag har jag tid för intervju. Drog också hem till Sam efter det och kollade på en film, som var grymt bra. Lite popcorne och skit blev det också! :)

Godnatt/Godmorgon!


Informations möte!

Kategori: Allmänt

Nu var det länge sen igen, dåliga jag! Men jag har haft det så otroligt bra och roligt den senaste tiden så jag har inte tänkt någonting på det här med bloggandet. Tänker inte dra upp någonting som hänt den senaste tiden, det skulle bli allt för långt och så mycket tid har jag inte för att sitta här och skriva en massa ;)

Har iallafall inte sommarlov nu som alla andra tydligen har, min skola är lite efter... Idag är vi lediga för att 3orna tar studenten :) har varit och tränat med syrran i morse, och vid 17.00 tiden så blir det till att gå på ett informations möte om att bli värmdö polare... Så det blir nice :) Och efter det så åker jag hem till Sam och ska glo på någon film tror jag :)

Ha en bra Tisdag! :)