filippa

2 Mars - Hemma igen.

Kategori: Allmänt

Och jag har haft en grym helg tänkte jag säga, men det är ju bara fredag än så länge ;) Jag och Sam hade iallafall en helt underbar torsdag! Och det var riktigt skönt att få umgås på ett annat sätt än att vara hemma hos någon och glo på tv.
Vi käkade iallafall middag på burgerking. Första gången jag åt hamburgare på en månad! Sen såg vi på bio, Shoo bre och den var riktigt bra. Och rolig också :) Så vi var nöjda!
Efter stan så tog vi oss en sväng förbi centrum och köpte lite chips, popcorn och läsk till kvällen. Och sen drog vi oss hem till Sam. Kollade lite på film och så.. Somnade väl hyfsat tidigt. Men ändå sent ;) Och idag har vi bara slappat. Eller iallafall jag. Sam drog iväg en sväng men kom tillbaka sen. Och sen mot kvällen blev det en massa plugg. Och han gjorde sjukt mycket! Stolt över honom som kämpar! :)
Är iallafall hemma nu och hoppas att jag får middag snart. Har ju trotts allt inte ätit någonting på hela dagen :( Nu ska jag kolla på lite recept eftersom att jag fyller år snart och sen så måste jag försöka ta ett ryck i rummet. Ska försöka göra det snabbt så jag kan få slänga mig i sängen sen och kolla på film. Det är ju trotts allt fredagkväll ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: