filippa

Sommarjobb!

Kategori: Allmänt

Blev inget bloggande igår, men... sånt händer. Hade iallafall en trevlig dag i skolan igår. Bakade som vanligt och gjorde någonting nytt och roligt med en massor av frukt :) Mer hände inte förutom att jag åkte hem till Sam och kollade på en massor av tv.
Idag, blev det skola som vanligt. Lite små tråkigt. Hade i stort sätt Livsmedel och matte. Det uppgifterna vi skulle göra på svenska lektionen fick vi göra hemma om vi ville. Så jag och josefin låg på golvet i korridoren och snackade om allt mellan himmer och jord, mysigt! :)
Åkte till stan och tog en fika med henne en snabbis efter skolan och sedan blev det hem till Sam :P
Fick också reda på idag att jag fick mitt sommarjobb! På Delselius! Jag är sjukt glad :D Så börjar jobba nu i maj fram till juni :)
Jag och Josefin har också fått till ''uppdrag'' att fixa inför klassresan. Våran lärare vill inte alls vara delaktig och ingen annan i klassen ville starta någonting. Så vi gjorde någonting åt saken. Så idag fick jag hem smakprov på Lillebrors bästa kolablandning och mormors dubbla
chokladflarn som klassen ska få smaka på. Och vill ni ha en burk eller flera så är det bara att höra av sig! Antingen här eller på Facebook :)
Ska ta och krypa ner i sängen nu och kolla lite på tv. Sen blir det läggdags! :)






Kommentarer


Kommentera inlägget här: