filippa

Seg fredag kväll

Kategori: Allmänt

Var på huddinge sjukhus igår. Själva ansikts grejen jag skulle göra där blev inställd för att hon som ska operera mig hade sjukt barn så kunde inte komma. Och det ringer man och säger en halv timma innan man ska vara där? Och när vi nästan var framme där.. Lite arg blev man men men.. Jag och mamma åkte iallafall dit för att ta blodprov. Vilket var det värsta jag gjort på riktigt länge! Var seriöst skit rädd och typ skrattade hela tiden för jag vart så rädd, haha :) Men det var ju bara ett stick i fingret så det gick bra ändå!
Efter det så åkte jag hem, hämtade pengar och köpte lite godis i centrum och sen rörde jag mig till slussen. Träffade världens bästa Julia där. Så åkte vi till gullmars och mötte upp grabbarna så drog vi till donken och käkade :)
Sen blev det skola, hade bara ett engelska prov och så fick vi sluta när vi var klara :) Åkte hem, käkade en snabbis och tog en dusch sedan så åkte jag hem till Sam och tog det ganska lugnt :)

Idag hade vi skola som vanligt. Idrott, Jag och Julia var i gymmet för oss själva och vi tränade fan grymt bra idag! Så vart riktigt riktigt nöjd :D Sen hände det väl inte så mycket mer i skolan. Kvart i fyra typ drog jag ut och träffade Rebecca :) Det var riktigt roligt att träffa henne igen! :) Vi tog oss en fika på dellan och sedan så rörde vi oss upp mot skogsbo för att hon skulle fixa sina naglar, och det blev riktigt snyggt! Vill också, haha :) Vi snackade också om att börja gymma typ 3 gånger i veckan så det blir riktigt nice! :)
Är annars riktigt trött just nu, tror jag ska städa undan lite och gå ner med en massa disk. Slå på en film och sen somna. Låter som en bra fredag kväll! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: