filippa

Regn

Kategori: Allmänt



Ni anar inte hur mycket jag verkligen vill ut i det här häriga vädret! Jag vill bara gå ut en riktigt lång promenad och bli blöt. För en liten stund sen.. eller rättare sagt 1 timma och 25 minuter sen så var jag ute och träffade älsklingen i någon minut. Fick tillbaka mina jeans som jag behövde. Så dom åkte in i tvätten direkt. Annars så har jag bara kollat på 10 orsaker att hata dig och så kollade jag klart på spindel mannen 2. Det är otroligt hur lat jag har blivit nu när det är lov. Jag är antingen hemma hos mig och slappar eller hemma hos Sam. Men det ska det bli ändring på. Måste ut och gå mer!

Jag ska iallafall gå och lägga mig snart. Ska upp klockan 09.00 för att sedan vara i huddinge sjukhus 11.30. Hon som ska operera mig i början av februari ringde mig igår och sa att hon ville träffa mig EN HEL DEL innan operationen. Typiskt, jag som hatar sjukhus. Så dit ska jag och pappa åka iallafall.
När vi kommer hem från sjukhuset så ska jag fylla min nya väska med saker jag ska ha med mig till sam. Så går jag och handlar lite saker för jag och Sam ska hem till honom och ''fira'' att jag fått jobb. Ska en massa frukt ska jag handla och sedan så blir det väl en fruktsallad när vi kommer hem till honom. En massor av plugg blir det också. Ska göra klart det sista jag har att göra i livsmedel, sen är allt klart. Helt underbart! Men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så antar jag att jag ska sova när som helst. Hoppas att inte alla blir helt ström lösa nu ;)
Godnatt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: